ŞARKİKARAĞAÇ'LI HANIMLAR BUNDAN SONRA RAHAT EDECEKLER

TBMM Başkanvekili Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ile Isparta Valisi Aydın BARUŞ, Şarkikaraağaç ilçesine sağlanacak doğalgaz için ilk kazmanın vurulması ve çiftçilere hububat tohumu dağıtımı için tören dü


Siyaset 21.10.2022 19:58:00 0
ŞARKİKARAĞAÇ

TBMM Başkanvekili Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ile Isparta Valisi Aydın BARUŞ, Şarkikaraağaç ilçesine sağlanacak doğalgaz için ilk kazmanın vurulması ve çiftçilere hububat tohumu dağıtımı için tören düzenlendi. Törenin ardından Kızıldağ Milli Parkı’nda devan eden sıcak asfalt çalışması yerinde incelendiler.

Tbmm Başkanvekili Bilgiç, törendeki konuşmasına tedavi gördüğü hastanede bugün şehadet mertebesine ulaşan hemşehrimiz kahraman P.Uzmm.Çvş. Cemil Yavaş’ı anarak başladı.

İlçeye doğalgazın gelişi için yapılan çalışmaları ve görüşmeleri Vatandaşa aktaran Bilgiç, güzel memleketimiz herşeyin en iyisine layıktır. Doğalgaz ile hemşehrilerimiz rahat edecekler. En çok hanım kardeşlerimiz rahat edecekler. Artık soba derdi, kömür, toz derdi olmayacak İfadelerine yer verdi. Maalesef yolda gelirken Şehit haberini aldık. Kilit pençe harekatında yaralanan ve uzun süredir GATA'da tedavi gören hemşehrimiz Cemil Yavaş Mehmetçiğimizin Şehadet haberini aldık diyen Bilgiç: Onun için çok üzüntülüyüz. Ülkemizin, memleketemizin ve ailesinin başı sağolsun. Dedi. Şehidimiz varken konuşmamı kısa kesmek istiyorum diyerek konuşmayı Mehmet Uğur Gökgöz'e bıraktı.

Milletvekili Gökgöz yaptığı konuşmada: Güzel ilçemiz Şarkikaraağaçımıza Doğalgaz hayırlı uğurlu olsun. Bugüne kadar ilçeye yapılan tüm hizmetlerde olduğu gibi değerli büyüğüm, ağabeyim, üstadım Süreyya abinin emekleri için ne kadar teşekkür etsek azdır. Ben onda çok şey öğrendim, beraber memleketimize hizmet etmenin onurunu yaşıyorum. İnşallah daha çok zaman beraber burada hizmetler yapacağız. Tabii genel merkezimiz buna müsade ederse ifadelerine yer verdi.

Vali Baruş ise vatanımızın şehitlerimiz sayesinde varlığını sürdürdüğünü söyledi. Vali Baruş Şarkikaraağaç ilçesine sağlanacak olan doğalgazın hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti. Programdaki konuşmalarına kahraman şehidimiz Cemil Yavaş’a Allah’tan rahmet, ailesine, Isparta halkına ve milletimize başsağlığı dileyerek başlayan TBMM Başkan Vekili Bilgiç ve Milletvekili Gökgöz de Şarkikaraağaç’a sağlanan doğalgazın ve dağıtılan hububatın hayırlı olması temennisinde bulundular.

Konuşmalar sonrasında ilçeye sağlanan doğalgaz için ilk kazma dualar eşliğinde vuruldu.
Ardından Vali Baruş, TBMM Başkan Vekili Bilgiç ve Milletvekili Gökgöz Tarımsal Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere hububat tohumu dağıtımı gerçekleştirdi.
İlçede düzenlenen program Kızıldağ Milli Parkı’nda devam eden sıcak asfalt çalışma alanında incelemelerde bulunulmasıyla son buldu.


Kocasinan’dan huzurlu bir yaz için haşere ile mücadele Kocasinan’dan huzurlu bir yaz için haşere ile mücadele
Haluk Levent Adana'yı salladı Haluk Levent Adana'yı salladı
Bursa PERDER’de Haşim Kılıç'la devam Bursa PERDER’de Haşim Kılıç'la devam
5G Teknoloji Kampüsü hizmete girdi 5G Teknoloji Kampüsü hizmete girdi
Farklı Renkli Kelebekler otizmlilerin sorunlarına ayna tutuyor Farklı Renkli Kelebekler otizmlilerin sorunlarına ayna tutuyor