Sav Belediye Başkanı İpekçi'den Kurban Bayramı mesajı


Gündem 30.07.2020 21:36:00 0
Sav Belediye Başkanı İpekçi

BAYRAĞIMIZIN GÖLGESİNDE NİCE BAYRAMLARA"

Sav belediye Başkanı Şakir İpekçi Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. "Bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz" diyen İpekçi, ""Mübarek Kurban Bayramınızı, en kalbi duygularımla kutluyor; bayramın; Kasabamız, şehrimiz, ülkemiz, tüm İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Sav Belediye başkanı Şakir İpekçi mesajına şöyle devam etti. Her zaman olduğu gibi bu bayramda da, karşılıklı sevgi ve saygının öne çıkması, dargınların barışması ve herkesin kardeşçe kucaklaşması en büyük temennimizdir. Bu anlamda Sav Kasabası Belediye başkanı olarak; İlgili birimlerimizin bayram boyunca kasabalı hemşerilerimizin hizmetinde olacağını bilmenizi isterim.

Elbette, bu bayramda da vatandaşlarımız sıla-i rahim yapacaklar. Pandemi sürecinde bulunduğumuz bu günlerde sosyal mesafe kurallarını ihmal etmemenizi özellikle rica ediyorum. Kurban bayramımızın nice sevinçlere,mutluluklara ve hayırlara vesile olmasını niyaz ederken; Ailelerimize ve milletimize derin acılar yaşatacak kazalara sebep olmamak için trafik kurallarına azami riayet edelim. Bu vesileyle vatandaşlarımızın kestiği kurbanlarının kabul olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, tekraren tüm Sav kasabalı ve her vesileyle kasabamıza teşrif eden tüm misafirlerimizin bayramını tebrik ediyorum. Dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Düzce'de motor kazası Düzce'de motor kazası
Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var
KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı
Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz