Sav Belediye Başkanı İpekçi'den Kurban Bayramı mesajı


Gündem 30.07.2020 21:36:00 0
Sav Belediye Başkanı İpekçi

BAYRAĞIMIZIN GÖLGESİNDE NİCE BAYRAMLARA"

Sav belediye Başkanı Şakir İpekçi Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. "Bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz" diyen İpekçi, ""Mübarek Kurban Bayramınızı, en kalbi duygularımla kutluyor; bayramın; Kasabamız, şehrimiz, ülkemiz, tüm İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Sav Belediye başkanı Şakir İpekçi mesajına şöyle devam etti. Her zaman olduğu gibi bu bayramda da, karşılıklı sevgi ve saygının öne çıkması, dargınların barışması ve herkesin kardeşçe kucaklaşması en büyük temennimizdir. Bu anlamda Sav Kasabası Belediye başkanı olarak; İlgili birimlerimizin bayram boyunca kasabalı hemşerilerimizin hizmetinde olacağını bilmenizi isterim.

Elbette, bu bayramda da vatandaşlarımız sıla-i rahim yapacaklar. Pandemi sürecinde bulunduğumuz bu günlerde sosyal mesafe kurallarını ihmal etmemenizi özellikle rica ediyorum. Kurban bayramımızın nice sevinçlere,mutluluklara ve hayırlara vesile olmasını niyaz ederken; Ailelerimize ve milletimize derin acılar yaşatacak kazalara sebep olmamak için trafik kurallarına azami riayet edelim. Bu vesileyle vatandaşlarımızın kestiği kurbanlarının kabul olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, tekraren tüm Sav kasabalı ve her vesileyle kasabamıza teşrif eden tüm misafirlerimizin bayramını tebrik ediyorum. Dedi.

Antalya–Isparta Hattında Bitmeyen Çile Dereboğazı Yolu, ertelenen her adımda yeni bir kazayla hatırlanan, çözümü geciken bir insan hayatı meselesi olarak öncelik bekliyor.
Alanya Saray Mahallesi’nde Alacak Kavgası Kanlı Bitti Alanya’da iki grup arasında para anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Olay sonrası yaralı şüpheliler tedavilerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Konyaaltı ve Muratpaşa belediyelerine soruşturma izni Antalya’da CHP’li belediyelere yönelik soruşturma izinleri ve hazırlanan iddianameler kent gündemini sarstı. Gazeteci Ali Tongülüs, soruşturmaların perde arkasını ve belediyelerdeki sorumluluk tartışmalarını gündeme taşıdı.
Belediye’den dev proje Isparta Belediyesi, Salı günleri kurulan pazar nedeniyle yaşanan trafik sorununa neşter vuruyor. Belediye, Fevzipaşa İlkokulu’nun bulunduğu alanı Milli Eğitim Bakanlığından devralarak altına otopark, üzerine yürüyen merdivenli kap
Isparta ekonomisi için ortak akıl buluşması Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun’u ağırladı.