Savaş’tan Didim’e doğalgaz müjdesi


Gündem 10.07.2021 10:00:00 0
Savaş’tan Didim’e doğalgaz müjdesi

AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, Didim’de bir dizi ziyarette bulunmak için ilçeye geldi.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)
AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş ilk ziyareti ilçe teşkilatına gerçekleştirdi.  Ak Parti İlçe Teşkilatında Savaş’ı ilçe başkanı Maşallah Subaşı, ilçe yöneticileri, bazı meclis üyeleri ve mahalle temsilcileri karşıladı. Ak Parti ilçe teşkilatı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda ilk olarak İlçe Başkanı Maşallah Subaşı söz alarak  ilçe kongresi sonrasında ilçe yöneticileri ile birlikte sahada çalışmaya başladıklarını ifade etti.

DOĞALGAZ DİDİME HAYIRLI OLSUN

Ak Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş “ Pandemi süreci ve Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarından dolayı uzun süredir Didim ilçemize gelememiştik. Ama bugün müjde ile geldim. BOTAŞ genel müdürümüz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Bakan beyin onayı ile Didim Doğalgaz planlama programına alındı ve bununla ilgili çalışmalar başlatıldı.”ifadelerinde bulundu.

DENİZ GÖZLEM İSTASYONU KURULUYOR

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünü de ziyaret ettiklerini kaydeden Savaş, “Bu ziyarette genel müdürümüzden Didim’de gözlem istasyonunun kurulmasını istedik. Bu istasyon sayesinde Didim’deki deniz suyu sıcaklığı ve dalga boyu ölçümleri yapılacak. Bu sayede Didim’de yatlar başta olmak üzere denizcilerimize ve balıkçılarımıza veri akış sağlanacak. Tanıtıma da katkı sunacak. Yaklaşık 250 bin TL’lik bir maliyetle önümüzdeki hafta başlanacak.” diye konuştu.

AK Partili Savaş, ülke olarak pandemi sürecinin iyi atlatıldığını kaydederek, birçok yatırımın da yapılmaya devam edildiğini kaydetti.

Savaş sözlerine devam ederken “Cumhurbaşkanlığı sistemi ile seçim 2023 yılında gerçekleşecek. Ancak yarın seçim olacakmış gibi sahada vatandaşlarımız ile dertleşeceğiz, dertlerine derman olmaya çalışacağız. Samimi olarak halkla iç içe olacağız. Bunları yaparsak sandıkta oy alırız. Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız 2023 yılında yapılacak seçimlerde iktidarımızı sürdüreceğiz, ülkemize hizmete devam edeceğiz. “ ifadelerinde bulundu.


Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti
Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ
EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU
İnegöl’de 23 Nisan dolu dolu geçecek İnegöl’de 23 Nisan dolu dolu geçecek