SDÜ Batı Yerleşkesi Merkezi Derslikler Binası Hizmete Açılıyor


Eğitim 18.06.2020 16:25:00 0
SDÜ Batı Yerleşkesi Merkezi Derslikler Binası Hizmete Açılıyor

SDÜ Batı Yerleşkesi Merkezi Derslikler Binası Hizmete Açılıyor.

Üniversite Batı Yerleşkesinde bulunan eğitim birimlerini ortak derslerde buluşturacak olan Batı Yerleşkesi Merkezi Derslikler binası, iki yıl zarfında tamamlanarak hizmete açıldı.

Artan öğrenci kapasitesini göz önünde bulundurarak üniversitemize yeni ve modern eğitim alanları kazandırmak amacıyla inşa ettirilen Merkezi Derslikler, yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor. Fiziki açıdan son teknoloji ile donatılan ve öğrencilerin daha iyi eğitim almasını sağlayacak binada, öğrencilerimize, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinin yanı sıra keyifli vakit geçirecekleri kaliteli mekânlar sunuluyor. Öğrencilerin daha iyi eğitim almasını sağlayacak bina; bodrum ve zemin kat dahil toplam altı katlı ve 18 bin 500 metrekare kapalı alana sahip.

Bina içerisinde ihtiyaca göre çeşitli büyüklük ve kapasitelerde 13 adet derslik, 7 adet amfi, 6 adet teknik resim salonu, 7 adet bilgisayar laboratuvarı, 800 kişilik öğrenci yemekhanesi, 530 kişilik de personel yemekhanesi, 70 araçlık bir otopark bulunuyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin