SDÜ'de"1. Uluslararası/4. Ulusal Sağlık Hizmetleri Kongresi’nin açılış programı gerçekleştirildi

Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "1. Uluslararası/4. Ulusal Sağlık Hizmetleri Kongresi’nin açılış programı gerçekleştirildi. 2 gün sürecek kongrenin ana teması Isparta’nın Endemik Bitkiler Çeşitliliği ve Tıbbı Aromatik Bitkiler ola


Gündem 11.06.2022 00:38:00 0
SDÜ
Kongrenin açılışında konuşan Vali Aydın Baruş öğrencilere, Isparta’da yaşamanın çok büyük bir şans olduğunu söyleyerek bunu değerlendirmek için doğa gezileri yapmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.
“Tıbbi aromatik bitkiler sektörünü ileride Isparta'nın geleceği için çok önemli bir değer”
Aynı şekilde son yıllarda özellikle tıbbi aromatik bitkiler konusu hem ekonomik olarak hem de tıp alanında önem kazanmaya başladı.
Protokol konuşmalarının ardından SDÜ Öğretim Görevlileri Oda Orkestrası’nın müzik dinletisi gerçekleştirildi.
Vali Baruş program sonunda Isparta Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından oluşturulan ve Isparta’da yetişen endemik bitkilerin sergilendiği standı gezerek öğrencilerden bilgiler aldı.
1. Uluslararası/4. Ulusal Sağlık Hizmetleri Kongresi’nin açılış programına SDÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kocasinan, taleplere anında yanıt veriyor Kocasinan, taleplere anında yanıt veriyor
Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
Konya'da eczane teknisyenlerinin işitme engellilerle iletişimi kolaylaştı Konya'da eczane teknisyenlerinin işitme engellilerle iletişimi kolaylaştı
İzmit emekçileri için hak arayışında! İzmit emekçileri için hak arayışında!