Asayiş

Asayiş Haberleri

SDÜ’DE KORONAVİRÜS ALARMI


Asayiş 19.08.2020 17:00:00 0
SDÜ’DE KORONAVİRÜS ALARMI

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, üniversitede Covid-19 virüsü taşıyan personel sayısının artış göstermesi ve yeni vakaların tespit edilmesi nedeniyle ‘İvedi’ başlığıyla Personel Dair Başkanlığına talimat gönderdi. Gönderilen talimatın ise tüm birimlerce hemen uygulanmasını istedi.

İŞTE O TALİMAT YAZISI

Üniversitemizin Covid-19 virüsü taşıyan personel sayısının artış göstermesi ve yeni vakaların tespit edilmesi nedeniyle tedbir amaçlı olarak idari izin mütalaa edilmemesi kaydıyla 19.08.2020 tarihinden itibaren Birimimizde çalışan mevcut personeli iki grup halinde 15 günlük periyotlarla dönüşümlü olarak evden çalışma yöntemiyle çalıştırılmasına karar verilmiştir.

Bu kapsamda Dekanlığınızca/Müdürlüğünüzce hazırlanan çalışma listelerinin tablo halinde Başkanlığımıza gönderilmesi gerekmektedir. Evden çalışmada aksaklığa mahal verilmeyecek şekilde dikkat ve önem gösterilmesi aksi halde gereken yaptırımın uygulanacağını bilinmesi gerekmektedir.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?
Osman Kılıç mahallelerin sorunlarını dinliyor Osman Kılıç mahallelerin sorunlarını dinliyor
Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma