Sdü'de “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı” Başlıyor


Eğitim 14.07.2020 12:00:00 0
Sdü

Süleyman Demirel Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından küresel ölçekte hazırlanan ilk sanal fuar "Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı”na katılarak hem şehrimizi hem de üniversitemizi tanıtacak.

 

20-22 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda Üniversitemiz, Türkiye’de eğitim görmek isteyen uluslararası öğrenci adayları ile bir araya gelecek. Fuarda, kaliteli eğitimin yanı sıra bölgesine ve ülkesine önemli katkılar sağlayan, uluslararasılaşma yolunda sağlam adımlar atan Süleyman Demirel Üniversitesinin “fiziki durumu”, “teknik altyapısı”, “öğretim kadrosu”, “işbirlikleri”, “üniversitenin bilimsel, sportif, sosyal, kültürel ulaşım ve barınma olanakları”, “öğrenci değişim programları” hakkında bilgi verilecek; şehirdeki yaşam standartları ile ilgili merak edilen sorular yanıtlanacak. Üniversite sanal standında, tanıtıcı ve bilgilendirici görsel materyaller, videolar ve SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’nın uluslararası öğrencilere yönelik yaptığı konuşma yer alacak.

"Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020", www.virtualfair-yok.gov.tr web adresi üzerinden gerçekleştirilecek


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Talas'ta hafta sonu Ramazan dolu dolu Talas'ta hafta sonu Ramazan dolu dolu
Deprem konutları teslim edildi... 2024 sonu hedefi 200 bin konut Deprem konutları teslim edildi... 2024 sonu hedefi 200 bin konut
Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği
Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ? Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ?