SDÜ Dünyanın En İyi Üniversiteleri Sıralamasında Yükselişte


Eğitim 3.09.2020 22:31:00 0
SDÜ Dünyanın En İyi Üniversiteleri Sıralamasında Yükselişte
Süleyman Demirel Üniversitesi, Times Higher Education (THE) sıralama kuruluşunun yayınladığı "2021 Dünyanın En İyi Üniversiteleri" listesinde bu yıl yükselerek Türkiye’deki üniversiteler arasında 12’nci sıraya yerleşti.
 

Türkiye’deki 200’ü aşkın üniversiteden 43’ünün sıralamaya girdiği listede Üniversitemiz, dünya genelinde 1001+ puan aralığında yer aldı.
 
2021 Listesinde 93 Ülkeden Bin 527 Üniversite Bulunuyor
 
THE tarafından açıklanan ve 93 ülkeden 1527 yükseköğretim kurumunun yer aldığı "2021 Dünyanın En İyi Üniversiteleri Listesi”, “Eğitim kalitesi”, “Bilimsel Araştırma yapma gücü”, “Akademik çalışmaların alıntı yapılma oranı”, “öğretim görevlileri ve öğrencilerin uluslararası çaptaki başarıları” ve “bilgi transferi ve endüstri gelirleri” kriterlerine göre belirlendi.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü