SDÜ HASTANESİNDE EMEKLİ OLAN ÇALIŞANLAR UNUTULMADI


Sağlık 9.09.2022 21:49:00 0
SDÜ HASTANESİNDE EMEKLİ OLAN ÇALIŞANLAR UNUTULMADI

Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesinden emekli olan çalışanlar için emeklilik töreni düzenlendi. Hastane Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene hastane idaresi, emekli olan personelimiz ve yakınları ile çalışanlar katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan Hastane Başmüdürü Erdoğan Taşçıoğlu, “Hastanemizde çalışarak emekli olan personelimiz için bir tören tertip ettik. Hepiniz uzun yıllar hastanemize hizmet vererek emek harcadınız. Hayat bir hikaye sizlerde bu hikayenin kahramanlarısınız biz bu kahramanları kaybetmek istemiyoruz.Bugün 39 personelimize plaketlerini takdim edeceğiz. Hastanemizde göreve başlayıp buradan emekli olan arkadaşlarımızın olması bizler için gurur verici. Kendilerine bugüne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek sağlıklı ve mutlu bir emeklilik hayatı geçirmelerini dilerim ”dedi.

Hastane Başhekimi Prof.Dr. Rasih Yazkan yaptığı konuşmada şunları dile getirdi “Bu törende içim çok buruk,Ahmet Özen ve Arif Yunus Emre Altunbaş arkadaşımızı kaybetmenin acı üzüntüsünü yaşadık, onlar hep yanımızda unutmadık unutturmayacağız. Çok zorlu bir süreçte birlikte çalıştık, pandemi nedeniyle son yüzyılın en kötü günlerini yaşadık. Hastanemize vermiş olduğunuz emekler çok önemli biz sizlere minnettarız. Emeklilik hayatınızda sağlıklı uzun bir ömür diliyorum ve emek veren tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkür diyorum”

Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Törende hastane idarecilerimiz emekli olan çalışanlarımıza plaketlerini takdim etti.


İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret
İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi