“SDÜ Mobil”in “Sohbet” Özelliği Kullanımda


Eğitim 28.09.2020 12:26:00 0
“SDÜ Mobil”in “Sohbet” Özelliği Kullanımda

Öğrencilerimiz ile personelimizin ihtiyaç duyduğu tüm işlemleri mekâna bağlı kalmadan rahatlıkla gerçekleştirebildiği “SDÜ Mobil” uygulamasına “Sohbet” özelliği eklendi.  

“Öğrenci Bilgi Sistemi”, “Haberler”, “Duyurular”, “Etkinlikler”, “Personel Bilgi Sistemi”, “Yemek Menüsü”, “HGS Kart”, “Hayat Eve Sığar Takip Sistemi”, “QR Kodlu Geçiş Sistemi”, “SDÜ Radyo”, “Online Ödeme Sistemi”, “Kütüphane ve Yemekhane Rezervasyon Sistemi” gibi içeriklere anında ulaşmayı sağlayan SDÜ Mobil uygulaması, yeni güncellemesi “sohbet” özelliği ile grup veya bireysel olarak sohbet imkanı sunuyor. Öğrenciler, “Öğrenci Numarası” ile personel ise “sicil numarası” ile grup oluşturarak anında çok sayıda kişiyle sohbet edebiliyor. 

Ayrıca “Üniversiteniz Her An Yanınızda” teması ile tasarlanan SDÜ Mobil Uygulaması ile güncel akademik takvime ulaşabilir, Öğrenci Bilgi Sistemi ve Enstitü Bilgi Sisteminde açıklanan notlarınıza kolayca erişim sağlayabilir; HGS kartınızı uygulama üzerinden talep edebilir ve aynı zamanda Radyo SDÜ’ye uygulama üzerinden bağlanabilirsiniz. Yerleşkede yolunuzu kolayca bulabilir, 3. part uygulamalar (whatsapp, facebook, e-mail vs. ) aracılığı ile bu bilgileri paylaşabilirsiniz. Yemekhane ve Kütüphanede yer rezerve edip, salonlara girerken uygulamada size özel oluşturulan QR kod ile turnikelerden kolaylıkla geçebilirsiniz.

SDÜ Mobil Uygulamasından grup olarak nasıl mesajlaşabilirsiniz?

SDÜ Mobil özel mesajlaşma videosu için tıklayınız

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü