SDÜ Öğrencileri Sporla Buluştu


Spor 10.03.2020 15:30:00 0
SDÜ Öğrencileri Sporla Buluştu

SDÜ Öğrencileri Sporla Buluştu

Öğrenci Konseyince Batı Yerleşkesi spor sahalarında düzenlenen “Öğrenciler Sporla Buluşuyor” etkinliği kapsamında çeşitli spor dallarında buluşan öğrenciler, 15 Nisan’a kadar kıyasıya mücadele edecek.

Spor kültürü oluşturmak ve sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla hazırlanan müsabakalarda; 44 futbol takımı, 8 basketbol takımı ve 16 voleybol takımından dereceye giren takım ve sporculara madalyaları verilecek.

Isparta Müteahhitler Birliği İlçelere Açılıyor Kurumsallaşma sürecini tamamlayarak yeni ofisini hizmete açan Isparta Müteahhitler Birliği, şehir merkezinde yakaladığı güçlü birlikteliği şimdi ilçelere taşımayı hedefliyor.
Yusuf İbiş Burdur’da Gençlerle Buluştu: “Kararlı ve Azimli Gençlik Burada” AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş, Burdur İl Başkanlığı’nda gençlik teşkilatlarıyla bir araya gelerek hedef ve ihtiyaçları istişare etti; Burdur gençliğinin kararlı ve çalışkan yapısına vurgu yaptı.
AK Parti Gençlik Kolları Isparta’da AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, Isparta’da kamu yöneticileri ve parti teşkilatıyla bir araya gelerek gençlere yönelik projeleri değerlendirdi.
AK Parti Gençliği Davraz’da Buluştu Ak Parti Gençlik Kolları, Ramazan ayının beşinci gününde, Davraz Dağı’nın eteklerinde binlerce gencin katılımıyla iftar programı düzenledi.
YÖK-TOBB protokol yürütme kurulu toplantısı gerçekleştirildi Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında imzalanan Meslek Yüksekokulları Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında Protokol Yü