SDÜ TIP HASTANESİ AİLESİ HERGÜN BÜYÜYOR


Sağlık 21.09.2022 22:27:00 0
SDÜ TIP HASTANESİ AİLESİ HERGÜN BÜYÜYOR

Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi hekim kadrosu her geçen gün güçlenerek genişliyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Hematolojisi Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebru Yılmaz Keskin ve Çocuk Kardiyolojisi Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahmut Keskin, 15.02.2022 tarihinde başlayan Almanya’daki görevlendirmelerini yarıda keserek 28.08. 2022 tarihinden itibaren SDÜ Hastanesi’ndeki görevlerine geri döndüler.

SDÜ Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Rasih Yazkan, hastanenin her geçen gün geliştiğine işaret ederek, “Isparta ve bölgeye hitap eden hastanemizi her zaman geldiğimiz noktadan daha ileri götürmek adına yatırımlar yaparak her geçen gün gelişiyoruz. Hekim kadromuz da her geçen gün alanlarında adından başarıyla söz ettiren isimlerle güçleniyor. Bu bağlamda Almanya’ya görevlendirme ile giden ve görevlendirmelerini yarıda keserek SDÜ Hastanesine geri dönen Çocuk Hematolojisi Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ebru Yılmaz Keskin ve Çocuk Kardiyolojisi Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mahmut Keskin’e görevinde başarılar diliyor halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı