Sağlık

Sağlık Haberleri

SDÜ TIP HASTANESİ BÜYÜYOR


Sağlık 11.02.2020 22:50:00 0
SDÜ TIP HASTANESİ BÜYÜYOR

Türkiye'de hastane kalite geliştirme ve akreditasyon sistemi sürekli değişiyor. Dolayısıyla da hastanelerin bu sürece uyum sağlayabilmesi de gitgide güçleşiyor. Gerekli altyapıya sahip olmayan hastaneler, teçhizat ve donanım oluşturmakta geri kalıyor. Sağlık merkezleri bu durumlar karşısında sürekli bina ile beraber yenilenmek durumundadır. Sürekli kendini yenilemeye başlayan SDÜ Tıp Hastanesi bölgemizde adından olumlu yönde söz ettirmeye başladı.

Performans Yönetimi, Kalite Geliştirmede ve yenilikleriyle sağlık dallarının en önemlilerini barındıran sağlık görevlilerinin en profesyonelleriyle çalışan SDÜ Tıp Hastanesi artık mekan konusunda sıkıntı yaşamaya başladı. Antalya, Afyonkarahisar, Burdur başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu illerin bir çoğunda hasta kabul etmesi yığılmalara neden oldu. En çok şifa dağıtan hastanelerin başında gelen SDÜ Tıp Hastanesi, ek binasına kavuşmasıyla bu sorun ortadan kalkarak Türkiye'nin en önemli sağlık merkezi olacak.

 Geçmiş yıllarda yanlış yönetimler özellikle Fetö terör örgütü üyelerinin en çok varlık gösterdiği SDÜ, bunun yanında SDÜ Tıp Hastanesi, geçmiş zamanda çok itibar ve kalite kaybı yaşadı. Tüm kaynakları Fetö Terör örgütü üyelerine aktarıldı. Akademik yöndede kan kaybetti. 2015'in Nisan ayında SDÜ için bir kurtuluş yılı oldu. Yapılan Rektörlük seçimlerinde çoğunluğu elinde bulunduran Fetö çetelerine karşı 2’nci olan Rektör adayı Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Rektör olarak belirlenmesiyle Fetö çetelerine ağır bir darbe indirdi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü