SDÜ'YE''ERİŞİLEBİLİRLİK BELGESİ'' VERİLDİ


Gündem 13.09.2019 18:50:00 0
SDÜ

Engelli bireyleri, toplumun bir parçası olarak görüp onların daha aktif bir şekilde hayata katılım sağlamaları amacıyla gerekli düzenlemeleri yapan Süleyman Demirel Üniversitesi'ne (SDÜ) ''Erişilebilirlik Belgesi'' verildi.

 

3194 Sayılı İmar Kanunu'nda ve yönetmeliklerinde kentlerde her alanda erişilebilirliğin sağlanması için imar planları, kentsel, sosyal, teknik altyapı alanlarında ve yapılarda Türk Standartları Enstitüsü'nün ilgili standartlarına uyma zorunluluğu kapsamında Isparta Valiliği Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce oluşturulan Isparta İli Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu oluşturuldu.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörlük ve İlahiyat Fakültesi binası, 11 Nisan 2019 tarihli komisyon toplantısında alınan 2019-1 sayılı karar ile ''Erişilebilirlik Belgesi'' almaya hak kazandı.

GOLDEN GLOBAL YATIRIM BANKASI’DAN AÇIK BANKACILIK İLE TEK PLATFORMDA GÜÇLÜ FİNANSAL ERİŞİM Türkiye’nin ilk faizsiz yatırım bankası Golden Global Yatırım Bankası, dijital finansal hizmetlerini bir adım öteye taşıyarak Açık Bankacılık altyapısını müşterilerinin hizmetine sundu. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) koordinasyo
Isparta Ulu Camii’nde Restorasyon çok uzadı 600 yıllık Ulu Camii’nin “kaplumbağa hızındaki” tadilatı cemaat ve vatandaşın tepkisini çekerken, çalışmaların ne zaman tamamlanacağı hâlâ belirsizliğini koruyor.
AK Parti İl Başkanı Ali Çetin’den TİMBİR’e Ziyaret AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, TİMBİR Antalya Temsilciliğini ziyaret ederek internet medyasının gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.
İbradı belediyesi üzümdere’ye yeni seyir terası kazandırdı İbradı Belediyesi, Üzümdere Mahallesi’nde doğayla iç içe konumlanan yeni seyir terasını tamamlayarak vatandaşların kullanımına sundu. İlçeye yeni bir sosyal yaşam alanı kazandıran proje, manzara keyfini en üst seviyeye taşıyor.
Burdur’un iki önemli ismi Ankara’da buluştu Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, eski Burdur Milletvekili ve Koru Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Özçelik’i Ankara’da ziyaret etti. İki önemli isim, Burdur’un ekonomik ve sosyal kalkınması için görüş alışverişinde b