SDÜ’ye “Güvenli Kampüs Belgesi”

Süleyman Demirel Üniversitesi, “Küresel Salgın Bağlamında Güvenli Kampüs Belgesi”ni almaya hak kazandı.


Gündem 1.06.2022 16:03:00 0
SDÜ’ye “Güvenli Kampüs Belgesi”

COVID-19 salgın döneminde iç ve dış paydaşlarının sağlığını korumak amacıyla her türlü önlemi hayata geçiren üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliğiyle hazırlanan "Küresel Salgın Bağlamında Yükseköğretim Kurumlarında Sağlıklı ve Temiz Ortamların Geliştirilmesi Kılavuzu"nda belirtilen koşulları hayata geçirerek “Güvenli Kampüs Belgesi”nin sahibi oldu.

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde düzenlenen belge takdim törenine, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, rektör yardımcıları, TSE Akdeniz Bölge Koordinatörü Hasan Demirtaş, TSE Burdur İl Temsilcisi Nilay Keyvan, Isparta TSE İl Temsilcisi Mustafa Bilkay, Isparta Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal, senato üyeleri, Üniversitemiz Toplumsal Katkı ve Paydaşlar Koordinatörü Prof. Dr. Bilge Hürmüzlü Kortholt ve Dış İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Mörel katıldı. Rektör Çarıkçı, TSE tarafından hazırlanan belgeyi, TSE Akdeniz Bölge Koordinatörü Hasan Demirtaş ile Isparta Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal’ın elinden aldı.


Bursa LÖDER'in çocuk şenliği Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu 23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu
Mesir macununun duası yapıldı Mesir macununun duası yapıldı
Daron Russell, BSL’de haftanın ilk 5’inde Daron Russell, BSL’de haftanın ilk 5’inde
Başkan Altay örnek olan liseli gençle buluştu Başkan Altay örnek olan liseli gençle buluştu