Sea to Sky şampiyonu Güney Afrikalı Green


Gündem 22.10.2022 18:27:00 0
Sea to Sky şampiyonu Güney Afrikalı Green
Kemer’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Sea to Sky Uluslararası Enduro Motosiklet Şampiyonası’nın şampiyonu 7 saat 19 dakika 50 saniyelik derecesiyle Güney Afrikalı yarışmacı Matthew Green oldu. Green ödülünü Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam’ın elinden aldı
Dünyanın en bilinen ekstrem spor organizasyonlarından biri olan "SEA TO SKY” Denizden Gökyüzüne Enduro Yarışları Olympos Dağı etabının ardından sona erdi.
Kemer Belediyesi sponsorluğunda Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından organize edilen yarışmada dağ etabının ardından Tahtalı Dağı'nın zirvesinde ödül töreni düzenledi.
Düzenlenen törene Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediyesi Başkan vekili Recep Yılmaz, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Müdür vekili Buğrahan Bozkurt, Kemer İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, Kemer İlçe Emniyet Müdürü Harun Mere ve çok sayıda yerli ve yabancı tatilci katıldı.

ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi
Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü? Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü?
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı? Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?
Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor
Özel halk otobüslerinden Gölcük’e özel sefer Özel halk otobüslerinden Gölcük’e özel sefer