Sebze meyve üreticilerin seralarda geçen zorlu Ramazan mesaisi


Yaşam 2.05.2020 02:27:00 0
Sebze meyve üreticilerin seralarda geçen zorlu Ramazan mesaisi

Türkiye'nin örtü altı tarımda önemli merkezlerinden Antalya'da çiftçiler, sabahın ilk ışıklarıyla mesaiye başladıkları seralarında iftar saatine kadar üretim için ter döküyor. Ramazan orucu nedeniyle hem çalışıp hemde oruçlarını tuttuklarını söyleyen bir çok sera çalışanı manevi huzurla çalıştıklarını söylediler.

Isparta Müteahhitler Birliği İlçelere Açılıyor Kurumsallaşma sürecini tamamlayarak yeni ofisini hizmete açan Isparta Müteahhitler Birliği, şehir merkezinde yakaladığı güçlü birlikteliği şimdi ilçelere taşımayı hedefliyor.
Yusuf İbiş Burdur’da Gençlerle Buluştu: “Kararlı ve Azimli Gençlik Burada” AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş, Burdur İl Başkanlığı’nda gençlik teşkilatlarıyla bir araya gelerek hedef ve ihtiyaçları istişare etti; Burdur gençliğinin kararlı ve çalışkan yapısına vurgu yaptı.
AK Parti Gençlik Kolları Isparta’da AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, Isparta’da kamu yöneticileri ve parti teşkilatıyla bir araya gelerek gençlere yönelik projeleri değerlendirdi.
AK Parti Gençliği Davraz’da Buluştu Ak Parti Gençlik Kolları, Ramazan ayının beşinci gününde, Davraz Dağı’nın eteklerinde binlerce gencin katılımıyla iftar programı düzenledi.
YÖK-TOBB protokol yürütme kurulu toplantısı gerçekleştirildi Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında imzalanan Meslek Yüksekokulları Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında Protokol Yü