Gündem

Gündem Haberleri

Sedat Peker’den 7’nci video


Gündem 23.05.2021 10:30:00 0
Sedat Peker’den 7’nci video

Yayınladığı videolarla tartışma yaratan iddialar ortaya atan Sedat Peker, son paylaşımında darbe yapacağı ve insanları sokağa çağıracağı iddialarına yanıt verdi. Peker, "Bir gün size darbe var, sokağa inin dersem bilin ki kızımın başına silah dayamışlardır" ifadelerini kullandı.

Kendisine ve adamlarına yönelik operasyonlardan sonra YouTube kanalı üzerinden bir video serisi yayınlamaya başlayan Sedat Peker, gündemi sarsacak iddialar ortaya atmıştı.

7. videosunu sabah saatlerinde yayınlayan Peker, buradaki konuşmasında kendisi hakkındaki "Darbe yapacak, milleti sokağa indirecek" iddialarına ise çok sert tepki göstererek şu ifadeleri kullandı: "Kim size Hadi sokağa inip ortalığı yağmayalım derse bilin ki haindir. Eğer bir gün ben size darbe var, sokağa inin dersem bilin ki kızımın başına silah dayamışlardır."

Peker ayrıca siyasete gireceği iddialarını ise çok net bir şekilde reddederek, "Söz, namustur. Yaşadığım sürece ne bir partiden milletvekili olacağım ne de bir parti kuracağım. Bir spor kulübüne başkan dahi olmayacağım" dedi.

MEKAN DEĞİŞİKLİĞİ YAPTI

Dubaide olduğu öğrenilen Pekerin 6 videodur çekimlerini gerçekleştirdiği odasından bu kez farklı bir mekana geçtiği görüldü. Kaldığı otelin toplantı odasında olduğu tahmin edilen Pekerin bu kez arkasında bir yazı tahtası bulunuyor. "İran, Mersin, Sabiha Gökçen" yazan tahtanın önünde ise "Her Şey Seninle Başlar", "Hz. Ali" ve Dostoyevskinin bir eseri yer aldı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı