Şehir Girişlerinde Vatandaşların Ateşi Ölçülüyor


Gündem 28.03.2020 22:54:00 0
Şehir Girişlerinde Vatandaşların Ateşi Ölçülüyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 81 ilin tamamında özel araç dahil olmak üzere, vatandaşların ateş dereceleri ve sağlık durumlarını kontrol etmeye çalışan sistemi oluşturduklarını söylemesinin ardından tüm illerde ekipler harekete geçti. Tüm Şehirlerin giriş ve çıkışlarında ateş ölçme cihazlarıyla kontroller yapılıyor.

Basın Kuruluşlarına 7,5 Milyar TL’lik KGF Destekli Krediye TİMBİR’den Teşekkür Türk İnternet Medya Birliği Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, basın kuruluşlarına yönelik 7,5 milyar TL tutarındaki KGF destekli kredi paketine ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Basın İlan Kurumu’na teşekkür etti.
BAİB Başkan adayı Ramazan Keskin’den Isparta çıkarması BAİB Başkan adayı Ramazan Keskin, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek kentin Batı Akdeniz ihracatındaki payını ve ihracat potansiyelini değerlendirdi
Seçim sürecine 10 milyonluk gölge Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında şüpheli ifadesi, CHP’li Ali Mahir Başarır’a nakit para ve daire verildiği iddiasını gündeme taşıdı.
Keçiborlu’da muhtarlar kahvaltıda buluştu: Köylerin geleceği masaya yatırıldı Keçiborlu’da köylerin geleceği konuşuldu. Aydoğmuş Köyü Muhtarı Recep Coşgun’un davetiyle düzenlenen kahvaltı programında Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ile köy muhtarları bir araya gelerek, ilçeye bağlı 1 belde ve 14 köyün s
Finike’de geceyi fırtına vurdu Antalya’nın Finike ilçesinde gece saatlerinde etkili olan yağmur ve fırtına seralara ve evlere zarar verdi, bazı binaların çatıları uçarken apartman camları kırıldı.