Şehir Girişlerinde Vatandaşların Ateşi Ölçülüyor


Gündem 28.03.2020 22:54:00 0
Şehir Girişlerinde Vatandaşların Ateşi Ölçülüyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 81 ilin tamamında özel araç dahil olmak üzere, vatandaşların ateş dereceleri ve sağlık durumlarını kontrol etmeye çalışan sistemi oluşturduklarını söylemesinin ardından tüm illerde ekipler harekete geçti. Tüm Şehirlerin giriş ve çıkışlarında ateş ölçme cihazlarıyla kontroller yapılıyor.

Vali Erin’den Kıbrıs Gazisi Korkmaz’a Anlamlı Ziyaret Isparta Valisi Abdullah Erin, Yalvaç’ın Özbayat köyünde yaşayan Kıbrıs Gazisi Selahattin Korkmaz ve eşi Şehriban Korkmaz’ı evlerinde ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.
11 İlde Sel Alarmı: Perşembe ve Cuma Riskli Antalya, İzmir, Muğla başta olmak üzere 11 ilde Perşembe ve Cuma günü sel ve su baskını riski bulunuyor. Uzmanlar, yalnızca kar değil sel tehlikesi olan günlerde de okulların tatil edilmesi gerektiğine dikkat çekiyor.
Fenerbahçeli üreticiden ilginç jest: Domates kasalarına ‘N’Golo Kante’ yazdırdı Serik’te domates üreticisi Doğan Çetin, Fenerbahçe’ye ve N’Golo Kante’ye olan sevgisini 100 kasaya futbolcunun adını yazdırarak gösterdi; “Bu yıl şampiyonluk istiyoruz” dedi.
Antalya’da Heyelan: Hisarçandır Yolu Ulaşıma Kapatıldı Antalya Konyaaltı’nda Hisarçandır Yolu’nda meydana gelen heyelan nedeniyle yaklaşık 100 metrelik alanda çökme oluştu, yol trafiğe kapatıldı.
Yalvaç–Akşehir Yolunda Kar Uyarısı Yalvaç ile Akşehir arasındaki Cankurtaran Köy Yolu’nda kar yağışı etkisini sürdürüyor. Edinilen bilgilere göre yol ulaşıma açık durumda bulunurken, bölgede yer yer buzlanma ve kaygan zemin oluştuğu bildirildi.