Gündem

Gündem Haberleri

Şehir Hastaneleri personel alacak


Gündem 24.12.2019 11:55:00 0
Şehir Hastaneleri personel alacak

Şehir Hastanesi 3500 lira maaşla en az lise mezunu personel alımı yapıyor. Adaylar ilanlara yoğun bir ilgi gösterdi. Bu anlamda Türkiye’nin farklı bölgelerinden 9 şehir hastanesine çok sayıda personel alımı yapılacak. Alımlarda KPSS şartı aranmayacak. Elazığ, Konya, Ankara, Bilkent, Manisa, Eskişehir, Kayseri, Adana ve Yozgat Şehir Hastanelerine yapılacak alımlarda kadrolar sayfamızda yer alıyor. Şehir hastanelerine göre farklı kadrolarda yapılacak alımlarda adayların başvuracakları hastanelere ve kadroların gerekli şartlarını dikkatlice okumaları ve başvurularını istenilen belgelerle birlikte eksiksiz tamamlamaları gerekiyor.

 

RATEM heyetinden Telif Hakları Genel Müdürü Yılmaz’a ziyaret Radyo Televizyon Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Vedat Gündoğan ve beraberindeki heyet, Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Memurlara doğum sonrası 16 hafta ücretli izin Doğum iznine ilişkin önemli düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na sunuldu. AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan “Sosyal Hizmetler Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapıl
Benzin, Motorin ve LPG Fiyat Artışına Vergi Dopingi Cumhurbaşkanı Kararı ile devreye alınan eşel mobil sistemiyle, bazı petrol ürünlerinin fiyatı artarsa, artış tutarının yüzde 75'ine kadar ÖTV'si indirilecek.
Antalya’ya sel ve hortum desteği: 108 milyon liralık kaynak Sel ve hortumdan etkilenen Antalya’da zarar gören çiftçiler için 100 milyon lira, evleri hasar alan vatandaşlar için ise 8 milyon lira olmak üzere toplam 108 milyon liralık destek ödeneği gönderildi.
1 yaşındaki bebeğine şiddet uygulayan anneye 6 yıl hapis Antalya’da 1 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı gizli kamera görüntüleriyle ortaya çıkan anne, Antalya 34. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından “alt soya karşı eziyet” suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.