Gündem

Gündem Haberleri

Şehir Hastaneleri personel alacak


Gündem 24.12.2019 11:55:00 0
Şehir Hastaneleri personel alacak

Şehir Hastanesi 3500 lira maaşla en az lise mezunu personel alımı yapıyor. Adaylar ilanlara yoğun bir ilgi gösterdi. Bu anlamda Türkiye’nin farklı bölgelerinden 9 şehir hastanesine çok sayıda personel alımı yapılacak. Alımlarda KPSS şartı aranmayacak. Elazığ, Konya, Ankara, Bilkent, Manisa, Eskişehir, Kayseri, Adana ve Yozgat Şehir Hastanelerine yapılacak alımlarda kadrolar sayfamızda yer alıyor. Şehir hastanelerine göre farklı kadrolarda yapılacak alımlarda adayların başvuracakları hastanelere ve kadroların gerekli şartlarını dikkatlice okumaları ve başvurularını istenilen belgelerle birlikte eksiksiz tamamlamaları gerekiyor.

 

Burdur Karaseki köyü’nde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelindi Burdur Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek köyün genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Faruk Daşdöner: “yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” Isparta Şoförler Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Değişimi ve gelişimi birlikte yapalım” diyerek meslektaşlarından destek istedi.
712 Hâkim, 492 Cumhuriyet Savcısı ve 147 İdari Hâkim Göreve Başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün göreve başlayan 712 hâkim, 492 cumhuriyet savcısı ve 147 idari hâkimi tebrik ederek, kadınların kamu bürokrasisinde daha görünür hale geldiğini vurguladı.
Antalya temsilciliği, tecrübeli gazeteci Selami Şahin’e emanet TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Antalya İl Temsilciliğinin deneyimli gazeteci Selami Şahin liderliğinde çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.
TİMBİR heyeti, Antalya iletişim başkanlığı’nı ziyaret etti Türkiye İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik HABER Ajansı heyeti, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Başkanlığı’nı ziyaret etti.