ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZE İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Eğirdir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan ayı olması nedeniyle Şehit Aileleri ve Gazilerimize iftar yemeği düzenlendi.


Gündem 25.04.2022 03:10:00 0
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZE  İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Eğirdir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan ayı olması nedeniyle Şehit Aileleri ve Gazilerimize iftar yemeği düzenlendi.

Eğirdir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanı Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK ve Eşi Ayşe ÇELİK ev sahipliğinde Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Emre TAYANÇ, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ve Eşi Sevim Gök, Şehit ve Gazi Ailelerimiz , Huzur Evi sakinlerimiz , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, Emniyet Müdürü Yaşar Görgün, Jandarma Komutanı Yzb. Fatih Türkmen, Daire amirleri , Kamu Kurum ve kuruluşları Temsilcileri , Siyasiler, İl Genel Meclis Üyeleri, Basın Mensupları, katılımı ile iftar programında bir araya gelerek Ramazan'ın bereketini paylaşmanın mutluluğu yaşandı. Kaymakam Adem Çelik, 'Öncelikle tüm davetlilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum.Vatan için, bayrak için, ezan için canlarını seve seve feda eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum ve katılımlarından dolayı şehit ailelerine, gazilere, protokol üyelerine ve davetlilere teşekkür ediyorum " dedi. İftar yemeğinin ardından Şehit Aileleri ve Gazilerimizle sohbet eden Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik aileler ile yakından ilgilendi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı