ŞEHİT CENAZESİNDE FOTO ŞOVUYLA TANINILAN İYİ PARTİLİ CESUR'DAN KOVİD'A ŞOV


Gündem 19.03.2020 21:50:00 0
ŞEHİT CENAZESİNDE FOTO ŞOVUYLA TANINILAN İYİ PARTİLİ CESUR

Geçtiğimiz günlerde Şehit Cenazesinde cemaatin önüne geçerek pozlu fotoğraf şovuyla tanınılan İyi parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, koronavirüs salgınıyla ilgili yaptığı açıklamasıyla pes dedirtti. Araştırma haberciliği yapan Akdeniz Habercisi muhabirleri bugüne kadar Antalya-Isparta ve Burdur'da herhangi bir koronavirüs vakasıyla karşılamadı. Gerek bütün hastanelerin yetkilileriyle yapılan gürüşmelerde gerekse dolaylı olarak yapılan araştırmalarda böyle bir salgının bölgemizde BULUNMADIĞI öğrenildi. 

İyi Parti'li Aylin Cesur'un sırf gündeme gelmek için ve Hükümeti kötülemek için Toplumda korku, endişe ve gerginliğe neden olan bu açıklamalarına bir anlam veremeyen Halkımız bu kadın ne yapmaya çalışıyor dediler!

İŞTE CESURUN O AÇIKLAMASI

“Bir üniversite hastanesinde, maalesef biraz önce aldığım bir teyit edilmiş bilgi dört gündür yatan, acilde bekletilen bir hasta da pozitif çıktı. Dört gündür neler oldu, Allah vermeye…”diyerek yine ilgileri üzerine çekmeye çalıştı..."

“DOKUZ GÜN CİVARINDA MİKROP YAPIŞILI KALIYOR”

CHP’nin salgın hastalıklara ilişkin verdiği grup önerisi üzerinde konuşan Cesur, şöyle dedi:

“Dünya Sağlık Örgütü adına ‘pandemi’ dedi. Ben ‘dünyada yüzyılın kabusu’ diyeceğim müsaadenizle koronaya. Korona 1920’li yıllardan beri var. Bu formu, Covid-19 farklı bir form. Bu, yüzeylere yapışıyor. Birtakım yayınlara göre farklılık olsa da ortalama dokuz gün civarında mikrop yapışılı kalıyor. Bu yüzden el dezenfeksiyonu ve diğer önlemler tavsiye ediliyor.

Süreci hâlen tam olarak doğru yönetemiyoruz. Hem hastalığın yayılmasını önlemek hem de hızlı izolasyon için hızlı tanı şart.

“DÖRT GÜNDÜR YATAN, ACİLDE BEKLETİLEN BİR HASTA DA POZİTİF ÇIKTI”

Bir üniversite hastanesinde, maalesef biraz önce aldığım bir teyit edilmiş bilgi dört gündür yatan, acilde bekletilen bir hasta da pozitif çıktı. Dört gündür neler oldu, Allah vermeye…

Şunu söylemek istiyorum, Bilim Kurulu test tanımlamasını, test yapma tanımlamasını derhâl değiştirmeli, genişletmeli ve daha çok akredite merkezli her yerde test yapılabilir hâle gelmeli, Bakanlığın kontrolünde elbette olmalı.

“EVDE KAL”

Tek çaremiz var, en basit kural şu, bizim şu anda tek çaremiz ‘evde kal’ sloganı da çıktı, ancak evde kalan da var, kalmayan da çok, salgının anormal seviyeye ulaşmaması için sosyal izolasyon şart siz buna karantina deyin ben sosyal izolasyon diyeyim. Ama bunu uygulamamız gerekiyor. Burada da uygulamıyoruz.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü