Gündem

Gündem Haberleri

Şehitler İçin Mevlid Okutuldu

Erzincan Belediyesi tarafından 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün yıl dönümü dolayısıyla Milli Şair Mehmet Akif Ersoy için ve 13 Mart 1992 tarihinde Erzincan’da meydana gelen deprem felaketinde yaşamını yitiren deprem şehitleri için Mevlid okutuldu.


Gündem 13.03.2021 15:30:00 0
Şehitler İçin Mevlid Okutuldu

ERZİNCAN (İGFA) - Erzincan Belediyesi tarafından 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün yıl dönümü dolayısıyla Milli Şair Mehmet Akif Ersoy için ve 13 Mart 1992 tarihinde Erzincan’da meydana gelen deprem felaketinde yaşamını yitiren deprem şehitleri için mevlid okutuldu.

COVID-19 tedbirleri kapsamında Terzibaba Cami’sinde gerçekleştirilen mevlid programına Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Aksu ve vatandaşlar katıldı.

Kurân-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Mevlid-i Şerif ve ilahiler okunarak, İstiklal Savaşı Şehitleri, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, 13 Mart 1992 Deprem Şehitleri, Bitlis Tatvan İlçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerler ve tüm şehitler için dualar edildi.


Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti
Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu 23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu