Selim amca tek başına 8.500 tane ağaç dikti, Geleceğe Nefes oldu.


Gündem 8.06.2020 12:43:00 0
Selim amca tek başına 8.500 tane ağaç dikti, Geleceğe Nefes oldu.

 11 milyon fidanı toprakla buluşturmak Geleceğe Nefes Seferberliğine verdiği büyük destekle gönüllere kazınan Selim amca, fidanlar büyüdüğünde gölgesinde oturanlar ALLAH razı olsun desinler yeter bana dedi.

Selim amca tek başına 8.500 tane ağaç dikti, Geleceğe Nefes oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı 14 milyona yakın fidanın sahiplenilmesini sağladı.

Geçirdiğimiz zorlu süreçte bir kişi bile nefessiz kalmasın diye soluksuz çalışan, ülkemizi ayakta tutan sağlık kahramanlarımıza naçizane teşekkürlerini sunmak için Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü 81 ilde SAĞLIK KAHRAMANLARI HATIRA ORMANLARI kurdu. Tam 1 milyon 61 bin 635 fidana her birinin adlarını verdiler.

Haydi Türkiye, hep birlikte “Geleceğe Nefes Ol!”

Manavgat soruşturmasında 36 yeni gözaltı Antalya’nın Manavgat ilçesinde belediyeye yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında 36 şüpheli gözaltına alındı.
Sağlık Bakanı Memişoğlu: e-Nabız’a yeni özellik “İlacım Nerede?” Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda dijital sağlık uygulamalarına yeni yeni bir özellik eklendiğini duyurdu.
Isparta üniversite kampüslerinde siyaset tartışması: AK Parti gençlik etkinlikleri öne çıkıyor Isparta üniversitelerinde AK Parti Gençlik Kolları, düzenlediği iftar ve sosyal etkinliklerle gençlerle buluşmayı sürdürüyor. CHP Isparta Gençlik Kolları ise dağıtılan siyasi logolu bardakları eleştirerek tartışma oluşturmaya...
Antalya Serik'te Ebru-hat ve naht sanatı sergisi Antalya'nın Serik ilçesinde 'Mevlidi Nebi Etkinlikleri Hz. Muhammed (S.A.V)' temalı ebru-hat ve naht sanatı sergisi açıldı.
Delibalta: “Isparta, yerel yönetimde Türkiye’ye örnek” Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Kadir Delibalta ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Muhtar ve yerel yönetim iş birliğinde Isparta Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek old