Selim amca tek başına 8.500 tane ağaç dikti, Geleceğe Nefes oldu.


Gündem 8.06.2020 12:43:00 0
Selim amca tek başına 8.500 tane ağaç dikti, Geleceğe Nefes oldu.

 11 milyon fidanı toprakla buluşturmak Geleceğe Nefes Seferberliğine verdiği büyük destekle gönüllere kazınan Selim amca, fidanlar büyüdüğünde gölgesinde oturanlar ALLAH razı olsun desinler yeter bana dedi.

Selim amca tek başına 8.500 tane ağaç dikti, Geleceğe Nefes oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı 14 milyona yakın fidanın sahiplenilmesini sağladı.

Geçirdiğimiz zorlu süreçte bir kişi bile nefessiz kalmasın diye soluksuz çalışan, ülkemizi ayakta tutan sağlık kahramanlarımıza naçizane teşekkürlerini sunmak için Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü 81 ilde SAĞLIK KAHRAMANLARI HATIRA ORMANLARI kurdu. Tam 1 milyon 61 bin 635 fidana her birinin adlarını verdiler.

Haydi Türkiye, hep birlikte “Geleceğe Nefes Ol!”

Isparta Belediyesi’nden yaban hayvanlarına kış desteği Isparta Belediyesi, soğuk kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için halk pazarlarında ayrıştırılan atık gıdaları ormanlık alanlara bırakarak beslenmelerine destek oluyor.
SDÜ listede yok, ISUBÜ son sırada: TÜBİTAK 1001 sonuçları Isparta için alarm veriyor TÜBİTAK 1001 kapsamında açıklanan 2025 “En Başarılı İlk 50 Üniversite” listesinde SDÜ’nün yer almaması, ISUBÜ’nün ise son sıradan girebilmesi, Isparta’nın bilimsel ve akademik geleceği adına ciddi endişe yarattı.
Halıcı: Isparta’da Su Krizi Derinleşiyor CHP’li Hikmet Yalım Halıcı, temiz içme suyu sorununun çözülmemesini “yönetim zafiyeti” olarak nitelendirerek iktidarı TBMM’de sert sözlerle eleştirdi.
Tayvan ile akademik iş birliğinde stratejik adım Tayvanlı akademisyen Prof. Dr. Chi-Chang Chang’ın üniversitemizi ziyaretiyle, nörobilim ve karar verme bilimleri başta olmak üzere birçok alanda ortak projelerin önünü açan MoU imzalandı, Türkiye-Tayvan akademik iş birliği güçlend
İletişim Başkanı Duran: Dijital platformlara yönelik düzenlemeler dünya genelinde yaygınlaşıyor İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medyaya ilişkin yaş doğrulama, ebeveyn onayı ve içerik denetimi gibi uygulamaların birçok ülkede hayata geçirildiğini belirtti.