ŞEMSİYELERİ HAZIRLAYIN! YAĞIŞLAR GELİYOR


Yaşam 31.05.2021 01:33:00 0
ŞEMSİYELERİ HAZIRLAYIN! YAĞIŞLAR GELİYOR

Önümüzdeki hafta için uyarıda bulunan Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "Bütün Türkiye’de sıcaklık mevsim normallerinin 6-7 derece altına düşecek. İstanbul’da sıcaklık 17-18 dereceye kadar düşecek." dedi.

 

Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen’in açıklamaları şu şekilde:

Yeni haftada, yarından itibaren Türkiye’ye soğuk hava dalgası geliyor. Alçak basınç hava dalgası, Karadeniz üzerine yerleşiyor. Yaz ayının soğuk hava dalgası olan bu hava bir hafta etkili olacak. Bütün Türkiye’de sıcaklık mevsim normallerinin 6-7 derece altına düşecek. Ani sıcaklık düşüşü ile gök gürültülü, şimşekli, yıldırımlı yağışlar olacak.

Pazartesi günü batı bölgeler, Karadeniz, Trakya, Marmara, Ege Bölgesi’nin güneyi hariç yağış görülecek. Salı günü Antalya, Muğla civarına genişleyecek. Çarşamba günü ise Marmara’nın doğusu, İç Anadolu, Doğu Anadolu’da etkili olacak.

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR
Yağışlar özellikle Karadeniz bölgesinde etkili olacak. Bu üç gün sonunda perşembe günü yağış çekiliyor ama cumartesi ve pazar devam edecek. İstanbul’da sıcaklık 17-18 dereceye kadar düşecek. İzmir’de 22, Antalya’da 27 derece olacak. Önümüzdeki hafta pazar günü sıcaklıklar toparlayacak. İç bölgelerdeki yağışlara dikkat edilmesi lazım.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı