Senirkent “Belediyesi tarafından, Senirkent Meslek Yüksekokulu bahçesinin sulanmasında kullanılmak üzere 20 Kasım da başlatılan sondaj çalışması sonuç verdi.
Vali Hulusi Şahin Kriz Masasında: Antalya’da Sel SeferberliğiYoğun yağış ve fırtınanın etkili olduğu Antalya’da taşkın riskine karşı tüm kurumlar alarma geçti.SENA NUR AYDIN MİMARLIK OFİSİ HİZMETE AÇILDISena Nur Aydın Mimarlık Ofisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, çok sayıda davetli törene katıldı.
Memurlara yılda 2 kez ikramiye teklifi TBMM'deTBMM gündemine taşınan yeni bir kanun teklifi, devlet memurları için önemli bir ek gelir kapısı aralıyor. Kamu görevlilerine yılda iki kez, net asgari ücret tutarında "tatil ikramiyesi" verilmesini öngören düzenleme, yasalaşması h
Antalya’ya 40 Günde Geçen Yılın Toplamı Kadar YağışAntalya’da 2026’nın ilk 40 gününde düşen yağış miktarı, 2025’in tamamındaki 550 kilogramlık seviyeye ulaştı; batı ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle Kemer-Kumluca yolunda heyelan meydana gelirken, yağışların hafta boyunca..Taksilerde yeni dönem: “Mali cihaz” ve kart zorunluluğuHazine ve Maliye Bakanlığı, taksi işletmecileri için taksimetreyle entegre çalışan “taksi mali cihaz” kullanımını ve kartla ödeme kabulünü zorunlu hale getirdi.