SENİRKENT BELEDİYESİNİN ESERİ OLACAK


Siyaset 2.12.2019 16:08:00 0
SENİRKENT BELEDİYESİNİN ESERİ OLACAK

Senirkent’te bir önceki Başkan Erol Civelekoğlu’nun sadece temelini attığı Huzurevi, mevcut Başkan Kadir Heybeli döneminde tamamlanıyor. Eser bittiğinde Senirkent’in önemli bir ihtiyacı giderilmiş olacak. Belediye’den konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

“Senirkent Belediyesi ve Hayırsever Vatandaşlarımızın katkıları ile Yaşlı Bakımevi ve Huzurevi inşaatı ana binanın sıva ve mantola işlemleri devam etmektedir.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

1d6ce24a-be9f-4b38-843c-2263f1dd1a5f-001.jpg57389e7a-02a5-4144-bcc5-34203373edf0-001.jpg

Haksız fiyat artışlarına karşı sıkı denetim uyarısı 2026 yılı için net 28.075 TL olarak açıklanan asgari ücretin ardından, Ticaret Bakanlığı haksız fiyat artışlarına karşı sert bir açıklamada bulundu.
Zindan Mağarası Kapılarını Kış Sezonu İçin Kapattı Aksu Kaymakamlığı’ndan "Hava Koşulları" Nedeniyle Kapatma Kararı
Galerici esnafıyla ortak akıl buluşması Faruk Daşdöner, Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya gelerek sektörün sorunları ve beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Batı Akdeniz ihracatının yıldızları ödüllerini aldı Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’nin düzenlediği “İhracatın Yıldızları” töreninde, Antalya, Burdur ve Isparta’dan en fazla ihracat yapan 61 firma, 25 farklı kategoride ödüllendirildi.
Türkiye’nin ham çelik üretimi arttı Küresel ham çelik üretimi kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,6 azalarak 140,1 milyon tona gerilerken, Türkiye’nin ham çelik üretimi yüzde 10 artışla 3,3 milyon tona yükseldi.