SENİRKENT BELEDİYESİNİN ESERİ OLACAK


Siyaset 2.12.2019 16:08:00 0
SENİRKENT BELEDİYESİNİN ESERİ OLACAK

Senirkent’te bir önceki Başkan Erol Civelekoğlu’nun sadece temelini attığı Huzurevi, mevcut Başkan Kadir Heybeli döneminde tamamlanıyor. Eser bittiğinde Senirkent’in önemli bir ihtiyacı giderilmiş olacak. Belediye’den konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

“Senirkent Belediyesi ve Hayırsever Vatandaşlarımızın katkıları ile Yaşlı Bakımevi ve Huzurevi inşaatı ana binanın sıva ve mantola işlemleri devam etmektedir.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

1d6ce24a-be9f-4b38-843c-2263f1dd1a5f-001.jpg57389e7a-02a5-4144-bcc5-34203373edf0-001.jpg

Sezai Karakoç ölümünün 4. yılında unutulmadı Sezai Karakoç ölümünün 4. yılında unutulmadı
Serik’te Baba Mirası Ev Lezzetleri: BİRTAT Lokantası Açıldı “Baba mirasını sürdüren BİRTAT Lokantası, Serik’te lezzet tutkunlarını bekliyor! Günlük 8-10 çeşit ev yemeği ve özel çorbalarla sıcak aile ortamı sizleri karşılıyor.”
Isparta’da meralar güçleniyor: 33 bin tuz çalısı toprakla buluştu İklim değişikliğine karşı yürütülen ıslah çalışmalarıyla Isparta’da 33 bin Tuz Çalısı dikilerek meraların verimliliği ve hayvancılığın yem kalitesi artırılıyor.
Serik Belediyesi’nde işçilere “feragatname” baskısı iddiası Serik Belediyesi’nde işçilere toplu sözleşme haklarından feragat etmeleri için baskı yapıldığı, imzalayanla imzalamayan arasında ücret ayrımı yapılarak çalışma barışının bozulduğu iddia edildi.
Nilüfer Belediyesi: Maaşlar eksiksiz yatırıldı, zam farkları takvime bağlandı Nilüfer Belediyesi: Maaşlar eksiksiz yatırıldı, zam farkları takvime bağlandı