SENİRKENT İLÇE BAŞKANI ‘’5 İLÇE BAŞKANI ADINA KONUŞUYORUM’’ DİYEN ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE BAŞKANINI YALANLADI


Siyaset 2.08.2020 22:05:00 0
SENİRKENT İLÇE BAŞKANI ‘’5 İLÇE BAŞKANI ADINA KONUŞUYORUM’’ DİYEN ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE BAŞKANINI YALANLADI

İyi Parti Senirkent İlçe Başkanı Mehmet Şenses, kendisiyle birlikte ‘5 ilçe başkanı adına açıklama yapıyorum’ diyen Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Cemil Çelik’i yalanladı. Şenses, şu açıklamayı yaptı:

“01 Ağustos 2018 tarihinde Isparta yerel haber sitelerinde yer alan haberlere istinaden açıklama yapmam zorunlu hale gelmiştir.
4 İlçe Başkanı adına yapılan açıklamada Senirkent İlçe Başkanı Mehmet Şenses ve teşkilatımızın izni ve bilgisi dahilinde yapılmayan o açıklama tamamen Şarkikaraağaç ilçe başkanının şahsi fikirleri’ni belirtmektedir. Kaldı ki açıklama yapacak olsak kendimiz de teşkilatımız adına açıklama yapabiliriz.
CEMİL ÇELİK BİZİ KENDİ SİYASİ EMELLERİNE ALET ETMEMELİ
Dün yerel sitelerde  benim adıma da açıklama yapma gereği duyan Sn. İlçe Başkanımız bizlerin bilgisi, izni ve onayı olmadan bu açıklamayı paylaşarak bizleri zor durumda bırakmıştır. Kendisinin şahsi planları olabilir, bu planlara alet edilecek ,kullanılacak insanlar değiliz.  Sn. Başkan açıklamayı kendi adına yapsaydı daha doğru olurdu.
Yapılan açıklamanının ne şahsımla ne de teşkilatımla bir alakası bulunmadığını kamu oyuna açıklar, şahsım ve teşkilatım adına açıklamalarda bulunan ilçe başkanının kamuoyu önünde bizlerden özür dilemesi gerektiğini hatırlatırım
Saygılarımla.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
Gazeteci Selami ŞAHİN in kaleminden, Seçim Çalışmalarında Bir Gün (Hakan TÜTÜNCÜ) Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Hakan Tütüncü’nün basınla bir kahvaltıda bir araya geldiğimizde basın danışmanı Gültekin Bursalı’ya başkanın bir gününü gözlemleyerek yazmak istiyorum demiştim.