Senirkent İlçe Kongresi Gerçekleşti


Siyaset 8.03.2020 01:57:00 0
Senirkent İlçe Kongresi Gerçekleşti

AK Parti Isparta Senirkent ilçesi 7. Olağan Kongresi büyük bir coşkuyla kutlandı

Kongrede AK Parti Isparta milletvekili Recep özel Koordinatör milletvekili Kasım Bostan İl Başkanı Osman Zabun Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Güleç Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse merkez ilçe başkanı Ömer Parlak ve yönetim kurulu üyeleri il genel meclis üyeleri Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Belediye başkan yardımcıları Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve belediye meclis üyeleri Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy ve belediye meclis üyeleri Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin ve belediye meclis üyeleri Aksu belediye başkanı Veli Kahraman ve belediye meclis üyeleri Keçiborlu belediye başkanı Yusuf Murat Parlak ve belediye meclis üyeleri Gönen ilçe başkanı Mustafa Kaya Yalvaç ilçe başkanı Alperen Özer Sütçüler İlçe Başkanı Hasan Ali Türk Atabey İlçe Başkanı Mehmet Tümkaya Eğirdir ilçe başkanı Mevlüt Doğanay Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akbay Senir Hüyüklü sarıidris belediye başkanları ve belde başkanları Memur- Sen başkanı Erdal Demiralay ve bir çok stk temsilcisi kalabalık vatandaşlarlar Partililerin katılımıyla gerçekleşti.

Kongrenin Divan başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Ertuğrul yaptı. Kongreyi başlatan Divan Başkanı Ertuğrul, saygı duruşu ve İstiklal marşından sonra süreci başlattı.


Divan başkanı tarafından başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başta olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi başkan vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, AK Parti teşkilat başkanı Erkan Kandemir, Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, olmak üzere kongreye mesaj çekenlerin mesajı okundu.
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongreye çektiği mesaj büyük alkış topladı Başkan Erdoğan mesajında özetle şu ifadelere yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sevgili kardeşim, inanmak, emek harcamak, geçmişi bilerek yarına bakmak, azimle hedefe yürümek, engeller karşısında yılmamak bizi biz yapan değerlerdir." ifadeleriyle başladığı mektubuna, "Dünkü başarılar yarınını aydınlatan ışığındır. Hep daha ileriyi hedefler ve aşkla çalışırsan hiç yorulmazsın. Kalbini ortaya koyarak yürürsen yol arkadaşlarınla tek vücut olursun. Aklınla hareket edersen tuzaklara düşmezsin. İnancın varsa, umudun da vardır. İnanç varsa, imkan da vardır. Başaracağına inan. Kendin için, ailen için, Türkiye için. İnandığın yolda yürü."

Kürsüye çıkan İlçe Başkanı Hüseyin Dursun Balım teşekkür konuşmasında dava ruhuna değindi. Çalışmaları daha bir azimle bundan sonrada yürüteceğini mesajını verdi. Daha sonra kürsüye çıkan Belediye Başkanı Kadir Heybeli'de katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederek kurucu ilçe başkanından bugüne kadar gelen tüm ilçe başkanlarına teşekkür etti. Katılımcılara belediye çalışmalarını anlatan Heybeli daha sonra Milletvekili Recep Özel'e yeni isteklerini sıraladı..."


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü