SENİRKENT MYO’DAN GELECEK NESİLLERE MİRAS


Yaşam 29.11.2019 21:14:00 0
SENİRKENT MYO’DAN GELECEK NESİLLERE MİRAS

Senirkent Meslek Yüksekokulunda; Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen, Mikail Tufan Öztürk, İlçe Emniyet Amiri Serap Yılmaz, Yüksekokulu Müdürü Murat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıdvan Şahin, İlçe Müftüsü Recep Işıldar, akademik-idari personeli ve öğrencilerin katılımıyla ağaç dikme etkinliği yapıldı. Öğrenciler, yüksekokulun ön cephesindeki geniş alana yaklaşık 450 çam fidanı dikerek gelecek nesillere faydalı bir miras bıraktı. Okul personelinin önceden açtığı çukurlara kolay bir şekilde dikimi yapılan fidanlar, belediye okulun arka tarafında açmış olduğu kuyudan alınacak suyla hep yeşil kalacak. Ağaç dikiminin ardından öğrencilere çorba ikramı yapılarak keyifli anlar yaşandı.

Bu bağlamda, fidanların dikim hazırlığında büyük rolü olan okul idari personeline ve sondaj kuyusu desteği için sayın belediye başkanı Kadir HEYBELİ’ye okul yönetimi olarak teşekkür edildi.

Oyun oynarken tahliye kanalına düşen 3 yaşındaki Berra hayatını kaybettı Antalya’nın Aksu ilçesinde oyun oynadığı sırada su tahliye kanalına düşen 3 yaşındaki Berra Berhu, ekiplerin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.
Ali Çetin Kumluca’daki Çalışmaları Yerinde İnceledi AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve beraberindeki heyet sahada inceleme yaptı.
Isparta 32 Spor 3 Puanla Dönüyor TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isbaş Isparta 32 Spor Muş deplasmanında aldığı 2-1’lik mağlubiyetten sonra bu hafta yeniden deplasmanda puan aradı ve o puanı Ziya Alkurt’un 2 golü ile almayı başardı.
Ali İhsan Yavuz Antalya’da teşkilatla buluştu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Antalya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Başkan Başdeğirmen: “Isparta’da su sorununu kalıcı olarak çözüyoruz” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdğeirmen, belediye bünyesindeki İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personeline yönelik düzenlediği yemek programında ken