Serenay Sarıkaya’dan aşk itirafı


Gündem 7.07.2021 10:30:00 0
Serenay Sarıkaya’dan aşk itirafı

Son yılların en popüler televizyon yüzlerinden olan, oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündemine gelen Serenay Sarıkaya, şu an kalbinin boş olduğunu söyledi.

“Elle dergisine konuşan Serenay Sarıkaya, "İlişkilerinde romantik ve duygusal mısın, yoksa aklın yönetimde midir?" sorusuna, "Fazlasıyla duygusalım maalesef. Hiç öyle plancı programcı değilim" yanıtını verdi.

"O anda içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum" diyen 29 yaşındaki oyuncu, "Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim" açıklamasıyla dikkat çekti.

Kendisinden 19 yaş büyük Cem Yılmazla birlikteliği geçtiğimiz aylarda sona eren Sarıkaya, "Arkadaşların neden senden yaşça büyük?" sorusunu da cevapladı.

"Öğrenmeye meraklı olduğumdan. Bir de galiba yaşanmışlığı ve tecrübesi olan, karakterleri oturmuş, dolayısıyla daha temiz, enerjili insanlara çekiliyorum."

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da katıldığı bir organizasyondan sonra denize girmişti. Şezlong üzerinde arkadaşlarıyla sohbet eden oyuncu, sonrasında kendisini serin sulara bırakmıştı.

Uzun süre şezlongunda vakit geçiren Sarıkaya, öğlen saatlerinde sıcaktan bunalınca denize girip serinlemişti. Güzel oyuncu plajda önce mavi, sonra turuncu bikinisiyle boy göstermişti.

Serenay Sarıkaya’nın denizde üşüdüğü görülmüştü. Kısa süre suda kalan Kısa süre suda kalan oyuncunun, fit görüntüsü dikkat çekmişti.

Güzel oyuncu, 29’uncu yaşını da Bodrum’da kutlamıştı. Arkadaşlarıyla birlikte pasta kesen Sarıkayanın fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmıştı.


Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak” Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak”
Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı
Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında