Siirt Belediyesinden Güres Caddesi Yenileme Projesi açıklaması

Siirt Belediyesi "Güres Caddesi Yenileme Projesi"nin detaylarını açıkladı.


Gündem 12.03.2021 17:30:00 0
Siirt Belediyesinden Güres Caddesi Yenileme Projesi açıklaması

SİİRT (İGFA) - Siirt Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, projenin 800 metre uzunluğunda 24 bin 500 metrekare alanı kapsayacağı bildirildi.

Projede 1685 metrekare olan yeşil alanın 2 bin 260 metrekareye çıkarıldığı ve 325 mevcut ağacın korunacağı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Caddenin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yeşil alanların artırılması, çeşitli etkinlik alanları eklenmesi, ticaret alanlarının daha aktif kullanımının sağlanması, yaya sirkülasyonunun kesintisiz olması ve engelli erişimine uygun mekanlar oluşturulması sağlanmıştır. Caddenin tasarımına uygun aydınlatma, çöp kutusu ve oturma yeri önerilmiştir."


TİMBİR’den RTÜK’ün 30. yılı için kutlama mesajı Bünyesinde 100'in üzerinde medya kuruluşu yer alan, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) 30’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlad
Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde
Et fiyatlarına zam... Karkas kesim fiyatları yükselmeye devam ederken, Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptı.
CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor
Ak Parti’nin adayı Mehmet Ali Ertuğrul oldu Ak Parti grubu adına Mehmet Ali Ertuğrul il Genel meclis Başkanlığı seçimlerine katılacak