Siirt İl Özel İdareden ligden çekilme tehdidi

Siirt İl Özel İdaresispor Başkanı Hifzullah Canbolat, sosyal medya hesabından hakemler ve MHKya eleştirilerde bulunurken, gerçekleştirdiği anket sonucuna göre ligden çekilebileceklerinin sinyalini verdi


Gündem 12.02.2021 09:00:00 0
Siirt İl Özel İdareden ligden çekilme tehdidi

SİİRT (İGFA) - Adıyamanspor, Kozanspor, B.A.Kırıkkalespor, Bayrampaşa maçlarında olduğu gibi, Bursa Yıldırımspor karşısında da maça orta hakemin damgasını vurduğunu ifade eden Siirt İl Özel İdaresispor Başkanı Hifzullah Canbolat, Merkez Hakem Kurulunun(MHK) kendilerini hakemler eliyle ligden düşürmeye kararlı olduğunu öne sürerken, "Tüm tespitli ve görüntülü itirazlarımıza rağmen, MHK adaleti sağlayacağı yerde daha fazla takımımızın üzerine gelmektedir. Kulüp başkanı olarak tahammülüm kalmadı. Binbir emekle çıktığımız 3ncü ligi bizim şehrimize fazla görenleri Allah’a havale ediyorum. Geçen açıklamamda da mevcut hakemlerin Türk futboluna bir katkılarının olmayacağını açıklamıştım. Aynı duygularımı tekrar paylaşıyorum. Hakemlerin bizi ligden düşürmelerine seyirci kalmaktansa, onurumuzla kendimiz ligden çekilme hususunda fikrimi sizlerle paylaşır, İl Özel İdaresi Spor sosyal medya sayfamızdan yapacağımız anket sonucunda siz değerli Siirt halkından çıkacak sonucuna göre, başta Onursal Başkanımız ve Sayın Valimiz başta olmak üzere değerli Yönetim Kurulumuzla bir karar vereceğimizi belirtir, saygılarımı sunarım” açıklamasını yaptı.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı