Siirt İl Özel İdaresine PFDKdan ceza yağdı!

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Siirt İl Özel İdaresi Kulübü ve Başkanı Hifzullah Canpolat’a ceza yağdı. Başkan Canpolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kendini savunarak, "Ceza zerre kadar umurumda değil" dedi.


Gündem 17.02.2021 15:00:00 0
Siirt İl Özel İdaresine PFDKdan ceza yağdı!

SİİRT (İGFA) - PFDK, Misli.com 3.Lig 4.Grubunun 20.haftasında Siirt’te oynanan Siirt İl Özel İdaresi Spor-Bursa Yıldırım Spor maçında Kulüp Başkanı Hifzullah Canpolat’ın hakem odasına girmekten 4 ay hak mahrumiyet ve para cezası ile antrenör Samet Gökmen Akınay ve masör İlyas Süren’e maske takma zorunluluğuna uymamalarından ötürü 900er lira para ceza cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 16 Şubat 2021 tarihli toplantısında aldığı kararlar arasında Siirt İl Özel İdaresi Spor’la ilgili Kulüp Başkanı Hifzullah Canpolatın akredite edilmediği hakem soyunma odasında bulunmasından dolayı talimatlara aykırılıktan ötürü 30 gün hak mahrumiyeti ve 6 bin 250 lira para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Kulüp Başkanı Canpolatın hakem soyunma odasında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 3 ay hak mahrumiyeti ve 15 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.
HİFZULLAH CANBOLAT KENDİNİ SAVUNDU
PFDK kararı sonrasında Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulüp Başkanı Hifzullah Canbolat ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kendini savundu. Sitem eden Canpolat şunları kaydetti:

"CEZA ZERRE KADAR UMURUMDA DEĞİL"

"PFDK, Kulüp Başkanı olarak şahsıma, kaleci Antrenörüne ve masörümüze ama özellikle tarafıma çok acımasızca keyfi ve kasti olarak kendilerince bir ceza vermişlerdir. Hakemlerin takımımıza karşı yaptıkları linç girişimine Kulüp Başkanı olarak sesiz kalmadığım için bu ceza tarafıma verilmiştir. Aynı zamanda hakemlerin bu haksız ve yanlı maç yönetmelerini örtbas etmek için PFDK bu cezaları bana vermek suretiyle hedef saptırıp, Siirt spor camiasını kandırabileceğini aynı zamanda beni de susturabileceğini zannetmişlerdir. Tarafıma kendinizce vermiş olduğunuz ceza zerre kadar umurumda değildir. Hakemlerin yanlı maç yönetmeleri ile ilgili görüntüler sizde olduğu gibi kulüp arşivimizde de mevcuttur. Haksızlığa karşı susan hakkıyla birlikte şerefini de kaybettiği gibi dilsiz şeytan olur sözünü hatırlatmak isterim."


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular