Siirt protokolü COVID-19 aşısı oldu

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlunun ardından İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay da COVID-19 aşısı yaptırdı.


Gündem 17.02.2021 13:30:00 0
Siirt protokolü COVID-19 aşısı oldu

SİİRT (İGFA) - Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi COVID-19 Aşı Uygulama Ünitesinde sağlık çalışanı tarafından aşısı uygulanan Vali Hacıbektaşoğlu, il genelinde şu ana kadar 5 bin 336 vatandaşa aşı yapıldığını söyledi. Aşılama çalışmalarının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, "Vatandaşlarımız e-Nabız uygulamasındaki COVID-19 aşı durumu bilgilendirme özelliği sayesinde aşı için belirlenen öncelik grubunda olup olmadıklarını görebilirler" dedi. Salgınla mücadelede maske, mesafe ve temizlik kurallarına ve kısıtlamalara mutlaka uyulması gerektiğini de hatırlatan Vali Hacıbektaşoğlu, pandemi süresince büyük bir fedekarlık ve özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına ve salgınla mücadelede alınan tedbirlere uyan tüm Siirtli vatandaşlara teşekkür etti.


BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba