Siirt Valisi Hacıbektaşoğlundan yüz yüze eğitim ziyareti

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, il genelinde yüz yüze eğitime başlanan köy okulları ve ana okullarını ziyaret etti.


Gündem 19.02.2021 14:30:00 0
Siirt Valisi Hacıbektaşoğlundan yüz yüze eğitim ziyareti

SİİRT (İGFA) - Siirtte 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde 288 okulda, 24 bin 643öğrencinin yüz yüze eğitime başlanması dolayısıyla Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, merkez ilçeye bağlı Aktaş Köyü İlkokulunu ziyaret etti.

Vali Hacıbektaşoğlunun öğrencilerle buluşmasına eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Edip Deniz de eşlik etti. Öğrencilere kitap ve çeşitli hediyeler veren Vali Hacıbektaşoğlu, sınıflarda öğrencilerle bir süre sohbet ederken, yeni dönem dolayısıyla öğrencilere derslerinde başarılar diledi. Aktaş İlkokulu ana sınıfını da ziyaret eden Vali ve eşi, çocuklarla bir süre sohbet ederek, kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.

Yüz yüze eğitimin kademeli olarak başlangıcının köy okulları ve ana okullarıyla başladığını anımsatan Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt il genelinde COVID-19 salgınıyla ilgili alınan tedbirler sayesinde vakalarda büyük düşüşler olduğunu kaydederek, "Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladılar. Salgınla mücadele ile ilgili kararlar illerin vaka durumlarına göre il bazında değerlendirilecektir. O nedenle motivasyonumuzu bozmadan, rehavete kapılmadın sosyal yaşamın her alanında salgınla mücadelenin kararlılıkla devam edilecektir" dedi. 


Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor
Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi
YENİ OTOGAR 15 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR Yeni otogar 15 Nisan’da hizmete giriyor