Siirt Valisinden Yağcılar Köyü çıkarması

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Şirvana bağlı Yağcılar Köyünde vatandaşlarla buluştu.


Gündem 15.02.2021 13:30:00 0
Siirt Valisinden Yağcılar Köyü çıkarması

SİİRT (İGFA) - Siirt Valisi Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ile birlikte Şirvan ilçesine bağlı Yağcılar Köyünü ziyaret etti.

Şirvan Kaymakamı Recep Hisar, Belediye Başkanı Necat Cellek ve Köy Muhtarı Ramazan Kepkan ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, ilk olarak Yağcılar Jandarma Karakol Komutanlığında Mehmetçikleri ziyaret etti.

Kahraman Mehmetçiklerle bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, güvenlik ve asayiş ile ilgili askeri yetkililerden bilgi aldı, ziyaret defterini imzaladı.

Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Yağcılar Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, köyü gezerek, köyün tarihi camisinde incelemelerde bulundu.

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra kanaat önderi Molla Hüseyin Büçgün’ü ziyaret etti. Birlik ve beraberlik mesajları veren Vali Hacıbektaşoğlu “Köy ziyaret programları dâhilinde bugünde Şirvan ilçemize bağlı Yağcılar köyünü ziyaret ettik. Vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını öğrenme imkânı bulduk. Devlet olarak her zaman vatandaşımız için hizmetindeyiz” dedi

KÖY ÇOCUKLARININ VALİ AMCA SEVİNCİ

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra karşılaştığı köy çocukları ile sohbet edip, çeşitli oyuncaklar hediye etti. Çocukların sevinçlerine ortak olan Vali Hacıbektaşoğlu, çocuklarla kurduğu renkli diyaloglarla dikkat çekti. Köy ziyaretlerini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Şirvan ilçesine geçti.

Şirvan Kaymakamı Recep Hisar ve kurum amirleri tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, ilçe kaymakamlığını ziyaret ederek, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında ilçe kaymakamı Hisar’dan bilgi aldı.


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak