Siirt Valisinin eşinden kurs ziyareti

Vali ve Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan kursları ziyaret etti.


Gündem 25.02.2021 15:00:00 0
Siirt Valisinin eşinden kurs ziyareti

SİİRT (İGFA)- Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Orhan Doğan Parkında pandemi kurallarına uygun bir şekilde açılan, kreş, okuma-yazma, el sanatları, gitar, Kuran-ı Kerim, dikiş-nakış, bağlama, kişisel gelişim ve eğitim kurslarını ziyaret eden Hacıbektaşoğlu, eğitmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kadınlara yönelik açılan kurslar için kayıtların devam ettiğini belirten Vali eşi Hacıbektaşoğlu, “Siirtlilerin el emeğini değerlendirebilecekleri, mesleki-teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları düzenliyoruz. Orhan Doğan Parkı ve Kadın Yaşam Merkezimizde, yüzme, yabancı dil, okuma-yazma, el sanatları, ukulele, gitar, piyano, resim, pilates, zumba, step aerobik, halk oyunları, Kuran-ı Kerim, akıl ve zeka oyunları, bilgisayar, dikiş-nakış, uygulamalı tiyatro, bağlama, keman, çini işlemeciliği, kişisel gelişim ve eğitim kurslarına kadar pek çok farklı alanda kendinizi yetiştirmek, geliştirmek ve bu kursların sonunda yeni bir mesleki beceri edinmek mümkün. Herkesi bu yararlı kurslara davet ediyoruz” dedi.

Vali eşi Hacıbektaşoğlu, kadınları keyifli vakit geçirmeleri adına kurslara davet etti. Vali eşi Hacıbektaşoğlu’na Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Murat Özekinci de eşlik etti.

 


Otomotiv satış sonrası pazarında artış beklentisi Otomotiv satış sonrası pazarında artış beklentisi
Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi
Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık” Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık”
İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek
Lezita'dan grev açıklaması Lezita'dan grev açıklaması