Gündem

Gündem Haberleri

Siirtli AK Gençlerden basın turu

AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe ve yönetim kurulu üyeleri, basın kuruluşlarını ziyaret etti.


Gündem 10.02.2021 16:30:00 0
Siirtli AK Gençlerden basın turu

SİİRT (İGFA) - AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe, kentteki basın kuruluşlarını ziyaret ederek, 17 Şubatta yapılacak AK Parti Gençlik Kolları kongresine ilişkin bilgi verdi.

Basının öneri ve eleştirilerini dikkate aldıklarını dile getiren Efe, "Yakın zaman önce AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkanlığına getirildik. Benden önce görev yapan tüm başkanlara teşekkür ediyorum. Devraldığım bayrağı daha da ileriye taşımak için büyük bir gayretle çalışacağım. ilimizin sorunlarını da ele alarak el birliğiyle ne yapabileceğimizi görüştük" dedi.

 

Meteoroloji’den Batı Akdeniz’e önemli uyarı: Yağışlar devam edecek Meteoroloji, Batı Akdeniz’de yağışların süreceğini bildirerek sel ve su baskınlarına karşı uyardı. Belediyeler ile AFAD ekiplerinin olası risklere karşı hazırlıklarını tamamladığı açıklandı.
Isparta’da eTwinning başarısı: 204 öğretmene kalite etiketi İlde 241 proje kalite etiketi almaya hak kazanırken, 12 okul da eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi. Ödül töreninde dijital eğitim vizyonu ve uluslararası iş birliklerinin önemi vurgulandı.
Akseki’nin geleneksel lezzetleri coğrafi işaret yolunda Akseki’nin dört yöresel lezzeti coğrafi işaret için tescil sürecine girdi; kültürel mirasın korunması ve bölge ekonomisine katkı hedefi güçlendi.
Başkan Başdeğirmen, engelli başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi Isparta Belediyesi Spor Kulübü Bedensel Engelli Yüzme Takımı sporcuları Osman Kahraman, görme engelli Muhammed Mustafa Solmaz ve Yılmaz Kırıt, Sivas’ta düzenlenen Para Yüzme ve Deaf Yüzme Milli Takımlar Seçme Müsabakalarında Türki
Serik hali’nde tuvalet krizi: Çiftçi ve esnaf isyanda Serik Toptancı Hali’nde Tepki Çeken Tuvalet Krizi: Çiftçi de Esnaf da İsyanda...