Siirtspor Karaköprü Belediyesporla yenişemedi

Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdarespor, Karbel Karaköprü Belediyespor karşısında 90+2de bulduğu golle 1 puan aldı.


Gündem 4.02.2021 16:00:00 0
Siirtspor Karaköprü Belediyesporla yenişemedi

SİİRT (İGFA) - Şanlıurfa GAP Stadyumunda oynanan karılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan taraf Siirt İl Özel İdarespor oldu.

Maçın 44üncü dakikasında Emre ile 1-0 öne geçen Sarı Mavili ekip ilk yarıyı bu skorla kapattı. İkinci yarıda bu kez daha atak oynayan Şanlıurfa temsilcisi ev sahibi Karbel Karaköprü Belediyesporda, 51nci dakikada Umut ve 69uncu dakikada Mert ile skoru 2-1 yaptı.

 Maçın bitimine saniyeler kala Siirt ekibinde bu kez sahneye çıkan Ahmet Güven, skoru 2-2 yaptı.

 Maçta başka gol olmayınca her iki takım da birer puanla sahadan ayrıldı. Geçen hafta da kendi evinde Bayrampaşasporla oynadığı maçta 1 puan alan Siirt İl Özel İdarespor, Karbel Karaköprü Belediyespor karısında iyi oynamasına rağmen galibiyete ulaşamadı.

Takımın Sportif Direktörü Yunus Kılıçvuran, iyi oynamalarına rağmen galibiyete ulaşamadıklarını, önümüzdeki haftalarda kaybettikleri puanları telafi edeceklerini söyledi.

 


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.