Siirtte çölyaklı ailelere glutensiz baklava ikramı

Siirt Belediyesi tarafından çölyak hastalarına özel hazırlanan glutensiz baklavalar ev ev gezilerek dağıtıldı.


Gündem 8.03.2021 17:00:00 0
Siirtte çölyaklı ailelere glutensiz baklava ikramı

SİİRT (İGFA) - Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince, sosyal sorumluluk projesi kapsamında çölyaklı aileleri evlerinde ziyaret ederek baklava ikram etti. Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci, Siirt kent merkezinde bulunan 91 çöyak hastasını ziyaret ederek tatlı ikramında bulunacaklarını dile getirdi. Gaziantepten özel hazırlatılan glütensiz baklavaları ev ev ulaştıracaklarını kaydeden Özekinci, "Onların hastalığı bizim hastalığımızdır. Siirt Belediyesi olarak bu hastalığı çeken kardeşlerimizin yanındayız. Her zaman onlarla birlikte olacağız. Belediyemizin bütün imkanları bütün çabaları kardeşlerimiz için halk için” diye konuştu.

Uzun bir aradan sonra tatlı ikramını gördüğüne sevindiğini dile getiren çölyak hastası Hatice Taş, emeği geçenlere teşekkür etti. Glütensiz baklava en büyük hayali olduğunu belirten Taş, "Zor bulduğumuz büyük bir nimet. Bu ikramı görünce çok mutlu oldu. Altın değerinde kıymetli. Çok teşekkür ediyorum” dedi.


Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK