Gündem

Gündem Haberleri

Siirtte dayanışma ağı büyüyor

Siirt Üniversitesi Yaşam ve Tarım Topluluğu, daha önce birçok ünlü yardımseverin katılım sağladığı Şirvan İlçesi Taşlı Yatağan İlkokulunda kütüphane oluşturma projesinin devamında Diyarbakır’ın Silvan ilçesi ve Van’ın Tatvan ilçesine yardım elini uzattı.


Gündem 5.02.2021 19:30:00 0
Siirtte dayanışma ağı büyüyor

SİİRT (İGFA) - Siirtte ünlü sanatçılardan Heykeltraş Ayla Turan, Tiyatro eleştirmeni Banu Başkaya ve Seyahat Fotoğraf Sanatçısı Arzu Büyükerk, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Doç. Dr. Fatih Çığ ve Doç. Dr. Arzu Çığ başta olmak üzere Siirt Üniversitesi yönetiminden ve personellerinden çok sayıda katılımcının başlatmış olduğu dayanışma ağı büyümeye devam ediyor.

Siirt Üniversitesi Yaşam ve Tarım Topluluğu, yardım elini Diyarbakır’ın Silvan ilçesi ile Van’ın Tatvan ilçesine uzattı. Yardım kampanyasından elde edilen hediyeler, kitaplar ve giyecekler ihtiyaç sahipleri çocuklara ulaştırıldı. Yeni yıl hediyelerini ulaştırarak çocukların yüzünde tebessüm oluşturan Siirt Üniversitesi Yaşam ve Tarım Topluluğu gönüllüleri ve yardımseverler el ele vererek yardım çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.


Mesut Kocagöz için Kepez Belediyesi önünde oturma eylemi yaptılar Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün tutukluğuna son verilmesi için CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Kepez Gençlik Kolları Başkanı Semih Kocabaş, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar Kepez Belediye binası ö
Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla
SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİNE YÜZDE 45 ZAM! SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİNE YÜZDE 45 ZAM!
Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu