Siirtte tefeci operasyonu: 4 gözaltı

Siirt merkezli 2 ilde yapılan tefeci operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.


Gündem 17.02.2021 13:30:00 0
Siirtte tefeci operasyonu: 4 gözaltı

SİİRT (İGFA) - Siirt Valiliği, il merkeziyle birlikte 2 ilde yapılan tefeci operasyonunda 4 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. 

Tefecilik suçu ile ilgili çalışmalarını sürdüren Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü,  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce ortaklaşa operasyon düzenledi. Tefecilik suçu kapsamında 5 şüpheli şahsa yönelik Siirt merkezli 2 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda, 4 şahıs gözaltına alındı. Emniyet, firari 1 şahsın yakalama çalışmalarını sürdürüyor.


Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!
Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Avcı’dan kritik açıklamalar AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nın 7 bölge, 81 il ve 25 ülkede, 52 Televizyon Kanalı ile Ankara’dan ortaklaşa gerçekle