Siirtte teröristlerin cephanesine baskın

Siirt’in Pervari ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, terör örgütü mensuplarına ait mühimmat ele geçirildi.


Gündem 25.02.2021 15:00:00 0
Siirtte teröristlerin cephanesine baskın

SİİRT (İGFA) - Siirt Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan titiz ve planlı istihbarı çalışmalar neticesinde Pervari ilçesi Gökbudak köyü bölgesinde operasyon gerçekleştirildiğini belirtti.

Açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Pervari ilçesi Gökbudak köyü bölgesinde icra edilen Eren-6 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Aydoğan 2021-28 operasyonu kapsamında yapılan arazi taraması faaliyeti sonucunda bir adet 7.62 milimetre çapında uzun namlulu silah ve şarjörü, bir adet AK-47 makineli tüfek ve şarjörü, bir adet 7.62 milimetre çapında tabanca, 71 adet fişek, bir adet savunma el bombası ile birlikte çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili adli makamlarca soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Bozkırın gözü cerenler 770’e ulaştı Türkiye’nin en kıymetli endemik türlerinden biri olan Anadolu yaban koyunları, Konya’daki doğal yaşam alanlarında koruma altında çoğalmaya devam ediyor. Bir dönem yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan türün sayısı 770’e yüksel
Antalya'da istihbaratçı yalanıyla 3,5 milyonluk vurgun! Antalya’da kendilerini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılara polis darbesi vuruldu. Bir vatandaşı yaklaşık 3 milyon 500 bin lira nakit para ve ziynet eşyasıyla dolandıran 3 şüpheli, düzenlenen o
TÜİK Verileri Dikkat Çekti: Isparta, Antalya ve Burdur Yaşam Maliyetinde Zirveye Yaklaştı TÜİK’in açıkladığı son fiyat düzeyi verileri, Akdeniz’in iç ve sahil hattında yer alan Isparta, Antalya ve Burdur’u Türkiye’nin en pahalı şehirleri arasına taşıdı.
Antalya’da İlginç Talep: Düğünlerde Para Saçılmasın Antalya’da bir vatandaş, Türk lirasının zarar gördüğü gerekçesiyle düğünlerde para saçılması ve iğneyle para takılmasının yasaklanmasını istedi.
Başkan Başdeğirmen: “Isparta Belediyesi Türkiye’ye örnek bir belediyedir” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Muhasebe Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Etüd Proje Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Hukuk