Siirtte üniversiteler ve Kuran kursları yüz yüze eğitime geçiyor

Siirt Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, COVID-19 tedbirleri kapsamında aldığı yeni kararları duyurdu.


Gündem 5.03.2021 11:30:00 0
Siirtte üniversiteler ve Kuran kursları yüz yüze eğitime geçiyor

SİİRT (İGFA) - Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu, üniversiteler ve Kur’an kursları ile ilgili yüz yüze eğitim konusunda kararlar aldı.

Siirt Üniversitesi bünyesindeki Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölümü 4. sınıflarının, Veteriner Fakültesi’ndeki 5. sınıfların yüz yüze eğitim yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesindeki tüm bölümlerin de 2. sınıf uygulamalı derslerinin yüz yüze yapılabileceği bildirildi.

Bu arada İl Müftülüğü Kur’an kurslarına ilişkin de kararlar alan Siirt Valiliği, il merkezinde bulunan Kur’an kurslarında 4-6 yaş aralığında bulunan çocukların yüz yüze eğitimi ile ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarının yüz yüze eğitimleri ve hafızlık eğitimlerinin Diyanet İşleri Başkanlığı’nın belirlediği ilkeler çerçevesinde yapılması kararlaştırıldı. 


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor