Gündem

Gündem Haberleri

Siirtten İdlibe ev yardımı

Siirtte yardım kampanyasında toplanan 48 bin lira ile Suriyenin İdlib kentinde 8 briket ev yapılacak.


Gündem 18.02.2021 16:00:00 0
Siirtten İdlibe ev yardımı

SİİRT (İGFA) - Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Müftülük ve Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesinin öncülüğünde vatandaşlardan toplanan 48 bin liranın Suriyede zor şartlar altında yaşayan insanlar için harcanacağını belirtti.

İdlibde briket ev yapılacağını aktaran Kapıcıoğlu, "Yardım kampanyası ile bugüne kadar il genelinde 48 bin lira toplandı. Toplanan yardımların Suriyenin İdlib bölgesinde zorlu kış koşullarında sıcak bir yuva arayışı içerisinde olanlar için briket evlerin inşa edilmesinde kullanılacak." dedi.

İdlibde evlerin yapılacağı yere "Siirt Sokağı" ismi verileceği aktarıldı.

 


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!