Yaşam

Yaşam Haberleri

Şimdi moda villa


Yaşam 3.06.2020 23:44:00 0
Şimdi moda villa

Alanya Emlakçılar Derneği Başkan Yardımcısı Ali Özsoy, koronavirüs salgını nedeniyle otellerde kalmak istemeyen tatilcilerin bahçeli ve villa tipi evlere rağbet gösterdiğini kaydetti

Dünyayı etkisi altına alan ve herkesin yaşam şeklini değiştiren koronavirüs salgını turizmin de biçim değiştirmesine neden oldu. Oteller sertifikasyon sistemindeki kriterleri yerine getirerek kapılarını açarken, birçok yerli ve yabancı turistin ise daha çok villa tipi ve bahçeli evleri tercih etmesi bekleniyor. Şimdiden çoğu seyahat acentesinin yabancı turiste ev satışı ve kiralama yapan emlak firmalarına başvurduğu öğrenilirken, taleplerin otellerden çok müstakil evlere olduğu belirtildi.

İZOLE TATİL TALEBİ
Müşterilerinin, daha az insanla temas halinde olarak kendi ailesiyle izole şekilde tatil yapmak istediklerini belirten emlakçılar, özellikle yabancı turistlerin tur operatörlerinden bu yönde taleplerde bulunduğunu söyledi. Oda içinde jakuziden spor salonlarına, açık ve kapalı yüzme havuzlarından toplantı masalarına kadar çoğu imkanın sağlandığı villaların, bu yeni gelişen süreçte turistlerin yeni gözdesi olacağı düşünülüyor.

ÇOK CAZİP
Alanya Emlakçılar Derneği Başkan Yardımcısı Ali Özsoy, "Rezervasyon olarak önceki yılların gerisindeyiz ama turizmin harekete geçmesiyle kiralık konutların da hareketleneceğini düşünüyoruz. Şu an tercih yeşillikler içinde olan bahçeli müstakil konutlar" dedi. Emlak Profesyonelleri Derneği Başkanı Yakup Uslu da yerli turistlerin yanı sıra Avrupalılardan da talep aldıklarını söyledi. İspanya örneği veren Uslu, "İspanya'nın belli bölgelerinde otel yok, turizm kiralık dairelerle yapılıyor. Son zamanlarda Avrupa'da daire kiralamak çok gelişti. Bizim için de çok önemli bir model bu" ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü