Sınırı geçmeye çalışan 2 terörist yakalandı


Gündem 23.05.2021 01:00:00 0
Sınırı geçmeye çalışan 2 terörist yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPGye katılmak üzere sınırı geçmeye çalışan bir kişi ile geçişi organize eden 1 terör örgütü üyesinin yakalandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Mardin’deki hudut personelimiz, yasa dışı yollarla Suriyeye geçmeye çalışan 2 şahsı yakaladı. Yakalananlardan birinin PKK/YPG terör örgütüne katılacak şahısların geçişlerini organize ettiği diğerinin ise terör örgütüne katılmak için geçiş yapmaya çalıştığı tespit edildi." ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1396109671623270401

Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!