SİPERLİK MASKELER GÖLLER BÖLGESİ TEKNOKENT'TE ÜRETİLİYOR


Sağlık 5.04.2020 18:47:00 0
SİPERLİK MASKELER GÖLLER BÖLGESİ TEKNOKENT

Süleyman Demirel Üniversitesi Göller Bölgesi Teknokenti ile Teknokent firması olan ARG medikal iş birliği ve YETEM merkezi desteği ile üniversite tıp fakültesinin siperlik ihtiyacını karşılamaktadır.

Bugüne kadar 300 adet teslim eden firma günümüz koşullarında günlük 50 adet ile üretime devam etmektedir. Ayrıca Teknokent aracılığı ile Hatay Reyhanlı Devlet hastanesine ve Isparta şehir hastanesine de destek sağlanmıştır. Covid-19 virüsünden korunmanın sadece maskenin yeterli olmadığı ve göze temas ile bulaşabildiği bilinmektedir. Üretilen siperliklerin bu durumda tam yüzü koruması nedeni ile önemi oldukça fazla olmaktadır. Sadece sağlık çalışanlarının değil aynı zamanda kişiler ile yakın mesafeden görüşerek çalışan tüm kamu ve ticari işletmelerdeki personelin kullanması tavsiye edilmektedir.

İLETİŞİM: DİYAR PEKGÖZ
05445446069

Haberimiz Sonrası Sahaya İndi: Karayolları Bölge Müdürü Keçiborlu’da Batı Akdeniz’de iller arası adil çalışma eleştirilerinin hedefindeki Karayolları Bölge Müdürü Hasan Sarıoğlu, yapılan haberin ardından bölge turuna başladı. Sarıoğlu bugün Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde temaslarda bulundu.
Feslikan yaylası beyaza büründü Kar yağışıyla beyaza bürünen Feslikan Yaylası’nda kışın sessizliği ve Toroslar’ın asaleti kartpostallık manzaralar oluşturdu.
BAŞDEĞİRMEN’DEN TARAFTARA SAĞDUYU ÇAĞRISI Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isbaş Isparta 32 Spor’un Arnavutköy yenilgisi sonrası yönetime yönelik tepkilere sağduyu çağrısı yaparak, “Bu takım hepimizin, yeni bir ekip çıkana kadar yönetime saygı göstermeliyiz” de
SDÜ Öğrencilerinden “Birlikte Kültür Yolunda” Projesi SDÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinin hayata geçirdiği “Birlikte Kültür Yolunda” projesiyle, engelsiz gezi anlayışı çerçevesinde öğrenciler ve dezavantajlı bireyler bir araya gelerek sosyal uyuma güçlü bir mesaj verdi.
Eğirdir öğrenci yurdu’nda sona yaklaşıldı Isparta Eğirdir’de yapımı süren 578 yatak kapasiteli Öğrenci Yurdu’nun yüzde 96’sı tamamlandı. İncelemelerde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Çağrı Kaya, modern yurdun en kısa sürede öğrencilerin hizmetine sunulacağını beli