SİPERLİK MASKELER GÖLLER BÖLGESİ TEKNOKENT'TE ÜRETİLİYOR


Sağlık 5.04.2020 18:47:00 0
SİPERLİK MASKELER GÖLLER BÖLGESİ TEKNOKENT

Süleyman Demirel Üniversitesi Göller Bölgesi Teknokenti ile Teknokent firması olan ARG medikal iş birliği ve YETEM merkezi desteği ile üniversite tıp fakültesinin siperlik ihtiyacını karşılamaktadır.

Bugüne kadar 300 adet teslim eden firma günümüz koşullarında günlük 50 adet ile üretime devam etmektedir. Ayrıca Teknokent aracılığı ile Hatay Reyhanlı Devlet hastanesine ve Isparta şehir hastanesine de destek sağlanmıştır. Covid-19 virüsünden korunmanın sadece maskenin yeterli olmadığı ve göze temas ile bulaşabildiği bilinmektedir. Üretilen siperliklerin bu durumda tam yüzü koruması nedeni ile önemi oldukça fazla olmaktadır. Sadece sağlık çalışanlarının değil aynı zamanda kişiler ile yakın mesafeden görüşerek çalışan tüm kamu ve ticari işletmelerdeki personelin kullanması tavsiye edilmektedir.

İLETİŞİM: DİYAR PEKGÖZ
05445446069

Can’dan “Birlikte Başaracağız” Mesajı BAİB Başkan adayı Mehmet Ali Can, Isparta’da Basın ve ihracatçılarla iftarda buluştu.
Toros Kardeleni için kontrollü üretim ve ihracat modeli sürüyor Toros kardeleni koruma altında: Akseki’de kontrollü üretim ve ihracat modeliyle hem doğal popülasyonlar korunuyor hem de üreticiler sürdürülebilir şekilde ihracat yapabiliyor.
Antalya Serik'te Ebru-hat ve naht sanatı sergisi Antalya'nın Serik ilçesinde 'Mevlidi Nebi Etkinlikleri Hz. Muhammed (S.A.V)' temalı ebru-hat ve naht sanatı sergisi açıldı.
Antalya'da köylere suya şok zam: Metreküp 5 tl’den 50 tl’ye çıktı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASAT tarafından kırsal mahallelerde uygulanan yeni su tarifesi, köylüleri ve tarımla uğraşan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Daha önce 5 TL olan metreküp fiyatı, iddialara göre 50 TL’ye çıkarıldı; vatandaşlar ya
Döşemealtı Belediyesi’nde ihale soruşturması: 22 kişiye gözaltı Antalya’da Döşemealtı Belediyesi’nin asfalt ve kaldırım ihalelerine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında eski Belediye Başkanı Turgay Genç’in de bulunduğu 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.