Sivas Belediyesinden esnafa nakit desteği

Sivas Belediyesi daha önce 1000 ve 1.500 lira olmak üzere 2 ayrı nakit desteği sağladığı işyeri kapatan esnafa 3’üncü faz 1000 lira nakit desteğini verdiğini duyurdu.


Gündem 27.04.2021 12:30:00 0
Sivas Belediyesinden esnafa nakit desteği
SİVAS (İGFA)- Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i makamında ziyaret eden Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, pandemi sürecinde Bilgin’in esnaf ve sanatkârlara sağlamış olduğu destekten dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise; “Belediye olarak imkânlar dâhilinde esnaf ve sanatkârlara katkı sağlayamaya çalışıyoruz. Esnaflarımızın işyerlerinin dezenfekte edilmesini sağladık. Belediyenin kiracısı esnaflarımızdan kira almadık, kira artışı yapmadık. Genelge kapsamında kapanan işletme sahiplerine üç faz olarak, ilkini 2020 yılının mart ayında 1000 TL, ikincisini ise ocak ayında 1.500 TL ve üçüncüsünü de ramazan ayına mahsus olmak üzere 1000 TL nakdi destek yardımında bulunduk” ifadelerine yer verdi.

Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak